Wonderful little restaurant - great food, friendly staff and a nice atmosphere. Highly recommended!
Katarina Vida
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30 Ottobre 2025
10,0
I ate very well and felt at home!
andrea pozzi mucelli
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14 Ottobre 2025
10,0
Excellent food, family atmosphere. Chef Massimo and his wife Silvia make you feel at home. The restaurant is small but welcoming, and we'll definitely be back. The trip from Trieste to Udine was well worth it. Congratulations again.
Patrizio Srebotniak
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30 Settembre 2025
10,0
Excellent cuisine and excellent service. The lamb in carasau is spectacular.
Giacomo Verona
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27 Settembre 2025
10,0
Massimo and Silvia's small, welcoming, and well-kept restaurant transports you straight to Sardinia from the moment you look at it. The dishes are prepared with love and quality ingredients.
Michele Schiesaro
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28 Luglio 2025
10,0
A trip to Sardinia while staying in Udine!!!
Everything in this enchanting little place catapults you into that wonderful island.
Furniture, colors, but above all alchemy of flavors combined together in a skillful way.
Every dish is a marvel.
You can taste raw materials that are nothing short of excellent, worked with love, passion and attention to detail.
Education, kindness, cleanliness...in short...compliments to everyone!
Francesca Urioni
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06 Luglio 2025
10,0
A welcome that really makes the difference
Nathan Clark
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05 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant with Sardinian cuisine in the center of Udine. We went there for a family lunch. The quality of the ingredients and dishes was very high. Not knowing Sardinian cuisine very well, we let the waiters guide us in choosing the dishes and we took a bit of everything, to share among us diners. Every dish was delicious!
Friendly and helpful staff. I recommend booking because there are few seats.
Andrea De Marco
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03 Luglio 2025
10,0
Great dinner and really welcoming staff. Highly recommended!
Virginia
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18 Giugno 2025
10,0
Ci sono stato con la mia compagna, volevamo assaggiare la cucina tipica sarda, l' ambiente è un po' piccolo ma molto ben curato nei particolari, il personale è molto gentile e professionale, abbiamo diviso un antipasto, un primo ed un secondo, rispettivamente, il raviolo fritto, i Culurgiones e il maialetto, due calici di Canonau, e due semifreddi al mirto per dessert, l'antipasto e il primo erano ottimi, con delle foglioline di menta che gli davano un sapore molto gradevole, il maialetto invece che dovrebbe essere uno dei piatti forti della cucina Sarda è stato una grande delusione, nonostante il prezzo di una ventina di euro, sono arrivati dei pezzi con pochissima carne, tante ossa, tante cartilagini, una zampa intera, nulla a che vedere con le foto sul sito, inoltre seconde me la carta trasparente sotto la carne (messa per preservare il vassoio in sughero )stonava un po' con l' eleganza del locale. I due dessert erano molto buoni, particolari. In generale maialetto a parte è stata un esperienza positiva, per provare la cucina tipica sarda lo consiglio, il conto è stato una settantina di Euro, in linea con altri ristoranti della zona.
Nicholas G
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24 Maggio 2025
8,0