Massimo and Silvia's small, welcoming, and well-kept restaurant transports you straight to Sardinia from the moment you look at it. The dishes are prepared with love and quality ingredients.
Michele Schiesaro
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28 Luglio 2025
10,0
A trip to Sardinia while staying in Udine!!!
Everything in this enchanting little place catapults you into that wonderful island.
Furniture, colors, but above all alchemy of flavors combined together in a skillful way.
Every dish is a marvel.
You can taste raw materials that are nothing short of excellent, worked with love, passion and attention to detail.
Education, kindness, cleanliness...in short...compliments to everyone!
Francesca Urioni
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06 Luglio 2025
10,0
A welcome that really makes the difference
Nathan Clark
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05 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant with Sardinian cuisine in the center of Udine. We went there for a family lunch. The quality of the ingredients and dishes was very high. Not knowing Sardinian cuisine very well, we let the waiters guide us in choosing the dishes and we took a bit of everything, to share among us diners. Every dish was delicious!
Friendly and helpful staff. I recommend booking because there are few seats.
Andrea De Marco
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03 Luglio 2025
10,0
Great dinner and really welcoming staff. Highly recommended!
Virginia
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18 Giugno 2025
10,0
Typical Sardinian restaurant in the heart of Udine. I have been to Sardinia 3 times and I can assure you that the best Sardinian porceddu I have eaten is at the Niche. Cooked at low temperature, it melts in your mouth. My grandfather was Sardinian and would have been proud to have a place like this in Friuli. The other things are typical and well done, but comparable to a good Sardinian quality. If you go there it is imperative to get the porceddu.
Massimo Sorella
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11 Giugno 2025
10,0
Ci sono stato con la mia compagna, volevamo assaggiare la cucina tipica sarda, l' ambiente è un po' piccolo ma molto ben curato nei particolari, il personale è molto gentile e professionale, abbiamo diviso un antipasto, un primo ed un secondo, rispettivamente, il raviolo fritto, i Culurgiones e il maialetto, due calici di Canonau, e due semifreddi al mirto per dessert, l'antipasto e il primo erano ottimi, con delle foglioline di menta che gli davano un sapore molto gradevole, il maialetto invece che dovrebbe essere uno dei piatti forti della cucina Sarda è stato una grande delusione, nonostante il prezzo di una ventina di euro, sono arrivati dei pezzi con pochissima carne, tante ossa, tante cartilagini, una zampa intera, nulla a che vedere con le foto sul sito, inoltre seconde me la carta trasparente sotto la carne (messa per preservare il vassoio in sughero )stonava un po' con l' eleganza del locale. I due dessert erano molto buoni, particolari. In generale maialetto a parte è stata un esperienza positiva, per provare la cucina tipica sarda lo consiglio, il conto è stato una settantina di Euro, in linea con altri ristoranti della zona.
Nicholas G
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24 Maggio 2025
8,0
Original Sardinian cuisine.
Everything perfect.
Silvia and Massimo are very kind
Zsolt Farkas
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17 Maggio 2025
10,0
Always top praise to Massimo and Silvia
Vincenzo Novak
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20 Aprile 2025
10,0
Locale piccolo ma molto accogliente.
Era la nostra prima esperienza con la cucina sarda e ne siamo rimaste soddisfatte.
Personale molto alla mano e disponibile nel spiegare i vari piatti. Piatti molto abbondanti, sopratutto l'antipasto. Il menù non è vastissimo, ma i piatti presenti sono fatti interamente in casa e lo si percepisce nel gusto.
Unica piccola nota: non ci sono stati presentati i dolci, il che è un peccato, perché ci avrebbe fatto piacere provarli.
Denise F
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19 Aprile 2025
8,0