La Lanterna In Somma vesuviana

8,2

Basado en 1.479 opiniones encontradas en 2 webs


7.2
8.2
7.2
7.2

tend

6
Di 104
in Somma vesuviana
1
Di 4
di cucina Pesce in Somma vesuviana

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 865 8.8
Recensioni Nota
TripAdvisor 672 8
Optimal! I don't have how to describe the long series of starters we ate.....good...of excellent quality.. .paired with fruit preserves and seasonal products that were nothing short of exceptional... ...well done.... well done...well done!
Più commenti
in Google
.
27 Novembre 2024
10,0
Restaurant of excellence, Mr. Luigi, owner, is an exquisite person.
Più commenti
in Google
.
03 Novembre 2024
10,0
I found myself in the area by chance and had dinner in this place, all based on cod, excellent offer and excellent product, friendly and knowledgeable staff
Più commenti
in Google
.
17 Ottobre 2024
10,0
Locale accogliente cibo cucinato bene speciale il baccalà servito in molti modi. Prezzi giusti
Più commenti
in Google
.
12 Ottobre 2024
10,0
I recommend this place to eat good cod cooked in various ways. Excellent fried and in stuffed courgette flower, also in stuffed pasta with broccoli, really top
Più commenti
in Google
.
08 Ottobre 2024
8,0
excellent for those looking for typical dishes and cod.
Più commenti
in Google
.
06 Ottobre 2024
10,0
Undisputed quality, small portions...
Più commenti
in Google
.
27 Settembre 2024
10,0
I was here for dinner. Comfortable environment. Fast and kind service. Excellent dishes. I will definitely return to enjoy other stock and cod dishes.
Più commenti
in Google
.
14 Settembre 2024
10,0
A restaurant with great potential, therefore with wide margins for improvement, taking better care of the services. Individually courteous staff.
Più commenti
in Google
.
02 Settembre 2024
8,0
Somma Vesuviana è tra le tante cose interessanti (pomodorini del piennolo, albicocche. Catalanesca, Casamale ecc...) la capitale del baccalà (ci sono tra le più grandi aziende di trasformazione e vendita). La lanterna è un ristorante che mantiene fede all'autentica interpretazione di questo straordinario prodotto (un pesce dei mari del nord che si fa mediterraneo). Che sia stocco o baccalà, Luigi il patron de La lanterna sa come trattarlo e servirlo per la soddisfazione degli appassionati. Se il cous cous di baccalà è di una piacevole freschezza, la polpetta e il cuoppo di fritto sono l'overture di una cena sontuosa ed appagante. Interessante anche il baccalà affumicato servito con composta di albicocche e ricotta. E poi i ravioli e la coinvolgente "genovese" di baccalà. Ma un po' di stoccafisso? Certo che si! con la classicissima zuppetta di stocco e patate... la catalanesca di Perna Mamma Schiavona (etichetta creata dall'artista sommese Mary Pappalardo) ci ha proprio accompagnato benissimo. A proposito, nel giardino fuori, siamo stati davvero freschi...
Più commenti
in TripAdvisor
.
13 Luglio 2024
8,0

Ristoranti simili a Napoli

8,2
900
Recensioni

Paradisoblanco

02/11/2024: We had lunch with my husband on 10/30/2024 and everything was wonderful: excellent dishes, excellent service, average price and above all the view of Naples. Thank you Paradisoblanco.
12/10/2024: The very beautiful terrace with breathtaking views...qualified staff...good food
8,2
1322
Recensioni

Sartù

11/07/2024: Classy restaurant Super environment and carefully treated foods to leave the flavor intact while enriching it in expertly cooked dishes. Carlo, the host, a truly dear and helpful person, as is the entire staff, congratulations. Excellent wines! Always coming back!
01/07/2024: Essential is the adjective that in my opinion best qualifies this restaurant and I say this not to belittle... on the contrary! Essential because there is no trace of superfluity starting from the elegant location in its linearity and simplicity. Essential in dishes without unnecessary decorations and where the raw material is enhanced. All the dishes we tried were perfect... the courgette flower with ricotta, basil and lemon (delicate and perfectly fried), the octopus salt water with potatoes, olives and cherry tomatoes (excellent balance between the sweetness of the octopus and the potatoes with the flavor of the others ingredients), cod with scapece and roasted red snapper with chard (both excellent) and then a 3-chocolate Bavarois with crumble, coffee quenelle and rum biscuit. Everything really high quality. The service was impeccable. Professional, discreet, communicative. Top. Next time I will have to try the rice sartù. Prices in line with the quality and service offered.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità