Every time a surprising experience. Everything is good, tidy, clean and well served. When you frequent an excellent place for a long time the risk is that it fails to live up to the already high expectations. Here, however, the expectations are always higher. Compliments to all the staff, from the kitchen to the dining room. A rarity. Highly recommended
Nad Workstation
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30 Maggio 2025
10,0
Refined location.
Impeccable service.
Excellent food.
edo ruggiero
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01 Maggio 2025
10,0
Beautiful location, very friendly and helpful staff, very good food. Went with friends. I recommend it. Even though it was Easter Monday, we didn't wait as long between one course and another as usually happened.
Francesca Barbera
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22 Aprile 2025
10,0
Delicious food. Very nice and friendly service. Gladly again!!!
Andrea
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13 Aprile 2025
10,0
It's quite rare that a Saturday evening at a pizzeria turns out so perfectly!
We booked a table for 2 at a critical time, 9.30pm, and, as soon as we arrived, we were immediately accompanied to a very comfortable table. After a very short time we were asked if we would like a bottle of water and, at the same time, we received two paper menus (we were starting to consult the menu accessible via QR code).
After deciding to skip the appetizers, Letizia ordered a norm with the addition of cooked ham, while I chose a capricciosa with the addition of spicy salami.
To our great surprise, considering that the room was full of customers, after less than 10 minutes we received the pizzas, both well-leavened and cooked, tasty and full of excellent quality ingredients.
We drank two good beers on tap, one red and one blonde (very wizen-like).
To conclude on a sweet note, I ordered a dessert based on Malvasia ice cream and almonds, accompanied by a shot of Malvasia with piparelle: everything was really excellent.
The bill was quite cheap compared to other pizzerias, and proportionate to the quality of the service and food.
Thanks and congratulations to a historic pizzeria, which over time has always tried to improve and update its offer and its service.
Claudio Talotta
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13 Aprile 2025
10,0
É abbastanza raro che un sabato sera in pizzeria riesca in modo così perfetto!
Abbiamo prenotato un tavolo per 2 ad un orario critico, alle 21:30, e, appena arrivati, siamo stati subito accompagnati ad un tavolo molto comodo. Dopo pochissimo tempo ci è stato chiesto se gradissimo una bottiglia d'acqua e, contestualmente, abbiamo ricevuto due menù cartacei (stavamo iniziando a consultare il menù accessibile tramite codice QR).
Dopo aver deciso di saltare gli antipasti, Letizia ha ordinato una norma con aggiunta di prosciutto cotto, mentre io ho scelto una capricciosa con aggiunta di salame piccante.
Con nostra grande sorpresa, considerato che la sala era pienissima di clienti, dopo meno di 10 minuti abbiamo ricevuto le pizze, entrambe ben lievitate e cotte, gustose e ricche di ingredienti di ottima qualità.
Abbiamo bevuto due buone birre alla spina, una rossa e una bionda (molto tendente alla wizen).
Per concludere con dolcezza, ho ordinato un dessert a base di gelato alla malvasia e mandorle, accompagnato da uno shot di malvasia con piparelle: tutto davvero ottimo.
Il conto è stato abbastanza economico rispetto ad altre pizzerie, e proporzionato alla qualità del servizio e del cibo.
Grazie e complimenti ad una pizzeria storica, che nel tempo ha sempre cercato di migliorare ed aggiornare la propria offerta ed il proprio servizio.
Claudio Talotta
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13 Aprile 2025
10,0
Sono stato invitato in questo ristorante da alcuni amici e sono rimasto molto soddisfatto sia per la qualità che per la presentazione dei piatti. Servizio ottimo, personale disponibile ed attento. Abbiamo preso piatti sia a base di carne che di pesce oltre che le pizze. Tutto molto buono. Molto apprezzate le lumache e la tartare di Scottona. Ampia scelta di vini. Ottimi anche i dolci ben presentati e di qualità.
sam_434_434
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30 Marzo 2025
10,0
The best restaurant I have been in Sicily
ADRIANO AFONSO
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28 Febbraio 2025
10,0