L'A Gourmet L'Accademia In Reggio di calabria

8,4

Basado en 1.599 opiniones encontradas en 4 webs


7.4
8.4
7.4
8.4

tend

11
Di 480
in Reggio di calabria
7
Di 210
di cucina Italiana in Reggio di calabria

Gestione recensioni

Delicious dishes with high quality local products, all worth trying. Excellent quality/price ratio.
Più commenti
in Google
.
23 Agosto 2024
10,0
Perfect dinner, quality raw materials, cooked exactly as they should. I recommend the spaghetti with sea urchins, I haven't had such good ones in years. More than honest bill for what you eat and for the location.
Più commenti
in Google
.
21 Agosto 2024
10,0
Location: beautiful venue, overlooking the sea, you can see the strait and Sicily well. 5 Menu: all exceptional. Portions also quite generous. One flaw is not having found the allergens on the menu, at least on the paper one. The indication of allergens is required by law. 4 Bill: in line with the style of the restaurant and the very high quality of the products. 5 Service: very fast and attentive. 5
Più commenti
in Google
.
18 Agosto 2024
10,0
Location particolare all'interno di un palazzo storico in pieno centro. Tutto molto chic, forse anche un po' troppo. Accomodati in veranda panoramica dalla quale è possibile scorgere le luci dello stretto, abbiamo optato per il menu degustazione crudo e cotto. Materia prima di rilievo accompagnata da impiattamenti piacevoli. Eppure, "l'effetto wow" non lo abbiamo percepito. Infatti, alcuni piatti sembravano mancare dell'esprit descritta nel menu e raccontata dall'attento e preparato personale di sala. Carta dei vini interessante con richiami a etichette del territorio.
Più commenti
in TripAdvisor
.
16 Agosto 2024
6,0
Premetto che ho mangiato bene (a parte qualche imperfezione) e in una location molto bella con una splendida vista. Però visto il livello del locale e il livello dei prezzi, le aspettative erano alte e non sono state completamente soddisfatte. Ho ordinato la degustazione Morgana: a parte lo spaghetto con i ricci che era crudo (mancavano ancora 2 di minuti di cottura per essere al dente), un paio di portate mi sono piaciute molto, le altre erano sì buone, ma non le ho trovate eccezionali e non mi hanno colpito particolarmente. Servizio buono. Sinceramente non so se tornerei..
Più commenti
in TripAdvisor
.
05 Agosto 2024
6,0
We had dinner with my wife in this beautiful location. Dining room staff always available and professional. The tasting menu is excellent and allows you to savor Calabrian delights. Congratulations to Chef Cogliandro
Più commenti
in Google
.
03 Agosto 2024
10,0
What can I say: a beautiful experience during a beautiful holiday. All enjoyable, tasty and presented with professionalism and passion. A tasting menu among those available chosen for the raw, truly excellent! Fabulous red prawns from Mazara. Surprising croissant with anchovies from the Cantabrian sea. Spaghetti with sea urchins... in short, a must try. And then the surprise of being guests of an exceptional Calabrian... a great friend! Thank you
Più commenti
in Google
.
29 Luglio 2024
10,0
After seeing a report on Rai and having to ferry to Sicily, we decided to have lunch at Chef Cogliandro's restaurant. We tried the Scilla e Cariddi tasting and were surprised by the truly excellent flavors and combinations. The smoked octopus, the potato flan and the dessert with the Modica chocolate puff were a pleasure for the palate; the impeccable service with very friendly staff who were always very attentive to our needs. The quality-price ratio is very high and the portions are rich. When we return to Reggio, we will certainly return to eat at the Accademia. Highly recommended ++++
Più commenti
in Google
.
26 Luglio 2024
10,0
Thank you Daniele and Jacob for the nice and efficient service. food very tasty.
Più commenti
in Google
.
13 Luglio 2024
10,0
One of the best places in Reggio Calabria. Filippo Cogliandro is an incredible chef who enhances local products. Very appreciable. Good boy! Update... In 2024 we chose Filippo again to celebrate our daughter's communion. Everything splendid, tasty, refined, nothing to complain about. Our favorite Chef.
Più commenti
in Google
.
07 Luglio 2024
10,0

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità