Truly fantastic restaurant. Excellent quality food, kind and attentive service. Cozy environment. Highly recommended
stefano carnevali
.
04 Gennaio 2025
10,0
Returning from Rome, towards our Marche, we were looking for a nice place with typical Roman cuisine, to have dinner.
We stopped here and it was a great find!
Excellent staff, excellent service, excellent cuisine; The place is beautiful, very tastefully furnished!
Truly sensational selection of wines and meats. A true paradise for lovers of Costate, Fiorentina and Tagliate.
Not least the first courses! The desserts are also delicious!
In the "pantry" you can always find the best things!!
Congratulations to all the staff for their availability and professionalism.
If we find ourselves passing through those parts it will certainly be an obligatory stop.
Juri Del Federico
.
03 Gennaio 2025
10,0
A trattoria on the Via Tiberina to Fiano. Always frequented by locals and local businesses for work because it is the only one to provide a service with simple, traditional dishes with carefully sourced ingredients. Don't miss the Nebrodi ham when it's available...
The owner is an attentive and friendly researcher of excellence.
Alberto Cerva
.
30 Dicembre 2024
10,0
Right place to enjoy meat. Fast service, friendly staff
Cristina Germoni
.
26 Dicembre 2024
10,0
Excellent,
But you always have to wait a little too long
Claudio
.
24 Dicembre 2024
10,0
Di ritorno da Roma, abbiamo fatto tappa in questo ristorante del tutto casualmente ed è stata una magnifica sorpresa. E' un locale raffinato ed eccellente per qualità del cibo proposto, soprattutto per le carni ma anche per la selezione dei vini. I prezzi sono commisurati alla qualità offerta. Ottima l'accoglienza da parte del personale, molto professionale e cordiale. Ci siamo trovati davvero molto bene. La prossima volta che capiteremo alla ''Dispensa''non sarà casuale.
F S
.
17 Dicembre 2024
8,0
Everything was fine apart from the coffee at €4, which seemed a bit exaggerated to me
Tudor Ghiletchi
.
14 Dicembre 2024
6,0
Piacevole grande sorpresa.
Conoscevo questo posto ci venivo con la mia ex moglie, debbo confessare che ho cercato oggi nei paesini intorno per trovare qualcosa di più caratteristico, ricordandomelo un po' troppo scarno come locale seppur genuino. Non trovando posto nei ristoranti dei paesini limitrofi ho deciso di tornare a 'La Dispensa" in quanto si erano fatti le ore 14. Entro con l'attuale mia moglie ed ho trovato tutto completamente cambiato. Il restilyng della location molto più calda ed accogliente ben arredata.Tonnarelli al ragù di Fassona piemontese superlativa. Una vera e ricca porzione di abbacchio scottadito e vi spiego perchè la definisco così : prendo dappertutto questo piatto lo pago dai 12 ai16 € a seconda dei posti ma quello da 16 è uguale a quello da 12, povero e consistente in 3-4 braciolette, più osso che carne, ed alla fine ci hai mangiato più pane assieme che ciccia. Qui alla "Dispensa" lo paghi 20€ ma è un vero secondo piatto, di abbacchio ne mangi eccome. Broccoletti ripassati ad arte e gusto. Per non far pensare che abbia un interesse personale a ben recensire il posto dirò anche una cosa che non mi è piaciuta : finisco sempre i miei pranzi fuori casa con un buon caffè corretto alla sambuca e mi capita che non sempre è della Molinari ma Ramazzotti o Saraandrea ed è ok comunque, ma qui mi ci hanno messo qualcosa di diverso da una sambuca sembrava più un centerbe, rovinandomi completamente il sapore del caffè.
Ma ci torneremo sicuramente perchè, così come per me con la moglie attuale, anche questo posto si è elevato di qualità.
takelbarra
.
13 Dicembre 2024
10,0
We liked everything, especially the dry-aged meat. We will definitely return.
Anita Caruso
.
09 Dicembre 2024
10,0
Pleasant big surprise.
I knew this place, I came there with my ex-wife, I must confess that today I searched in the surrounding villages to find something more characteristic, remembering it as a little too sparse as a place, albeit genuine. Not finding a place in the restaurants of the neighboring villages, I decided to return to 'La Dispensa' as it was 2pm. I entered with my current wife and found everything completely changed. The location was much warmer and more welcoming, well furnished. Superlative tonnarelli with Piedmontese Fassona ragù. A real and rich portion of seared lamb and I'll explain why I define it like this: I take this dish everywhere and I pay between €12 and €16 depending on it. of seats but the one for 16 is the same as the one for 12, poor and consisting of 3-4 cutlets, more bone than meat, and in the end you ate more bread together than fat. Here at the "Dispensa" you pay €20 but it is a real second course, you can definitely eat lamb. Broccoli sautéed with art and taste. To avoid making people think that I have a personal interest in reviewing the place well, I will also say something that I didn't like: I always finish. my lunches outside the home with a good coffee laced with sambuca and it happens that it's not always from Molinari but Ramazzotti or Saraandrea and it's ok anyway, but here they put something different from a sambuca it seemed more like a centerbe, completely ruining my coffee flavor.
But we will definitely return because, as for me with my current wife, this place has also improved in quality.
Rawal Bedussa
.
08 Dicembre 2024
10,0