After Villa Naj, an evolution of Chef Alessandro. Excellent 7 course menu, impeccable service.
edoardo opizzi
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02 Febbraio 2025
10,0
la coldana ristorante iconico di Lodi da decenni ora Finalmente stellato!!!!
Devo dire di aver mangiato molto bene e di dover dar merito soprattutto all’uovo a 63* nella carbonara e all’ottimo filetto di vitello cotto in maniera sublime ….
Per quanto riguarda il resto il menù mi ha ricordato più che un km 30 un viaggio verso i paesi nordici … diciamo che i sapori del lodigiano sono poco valorizzati e poco riconoscibili si perdono tra mille gusti diversi … peccato!!!!
Un poco di spinta in più non guasterebbe ma lo consiglio a chiunque voglia fare un’esperienza Differente ed innovativa.
Ottimi i lievitati offerti con burro
Ottima la piccola pasticceria
p70c
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17 Gennaio 2025
8,0
We went 3 times and I confirm that it is among my favorite restaurants.
Possibility to choose between courses of various courses or à la carte.
Whatever you choose, never forget the egg cooked at 65* carbonara!!!
Excellent service, staff present and not pressured.
Advise
Tiziana Paoloni
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24 Dicembre 2024
10,0
Pranzo con un gruppo di amici nessuno dei quali era mai stato qui. La location è bella. Ci fanno accomodare in una tavolata formata da diversi tavoli uniti che però sono disallineati, cosa che si nota anche perché non ci sono le tovaglie, fastidiosa per chi è “a cavallo” di due tavoli. Il servizio ha diverse sbavature, per esempio piatti serviti o rimossi dalla parte sbagliata, vini di diverse bottiglie (stesso tipo) versati in bicchieri non ancora vuoti e altre piccole sbavature. Il cibo nel complesso è buono con alcune eccellenze, tanti piatti sopra la media e pochissimi sotto le aspettative. Il conto è in linea con le aspettative ma, per la stella e per questi soldi, è lecito aspettarsi di più.
Maurizio Paolo M
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09 Dicembre 2024
6,0
Lunch with a group of friends none of whom had ever been here. The location is beautiful. They make us sit at a table made up of several tables joined together but they are misaligned, which is also noticeable because there are no tablecloths, annoying for those who are "straddling" two tables. The service has several flaws, for example dishes served or removed from the wrong side, wines from different bottles (same type) poured into glasses that were not yet empty and other small flaws. The food overall is good with some excellences, many dishes above average and very few below expectations. The bill is in line with expectations but, for the star and for this money, it is reasonable to expect more.
Maurizio Paolo Mariani
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09 Dicembre 2024
6,0
In a welcoming environment, superlative dishes and impeccable service.
irene longo
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07 Dicembre 2024
10,0
Truly a great experience, from the food to the service to everything else
Marco C.Ri.
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09 Novembre 2024
10,0
Today was the first time in this beautiful restaurant, but not the first time we tasted the chef's wonderful dishes.
Course with dishes full of flavour, top ingredients and a feast for the eyes. Friendly, prepared staff, present but not intrusive. Very fine and elegant rooms. If you didn't understand, he liked it a lot, a lot and more. We can't wait to return.
Sara Fuso Nerini
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26 Ottobre 2024
10,0
Excellent menu, an extraordinary culinary experience in a welcoming environment, efficient and knowledgeable staff. Compliments to the chef and the restaurateur who was very hospitable; a landlord.
Highly recommended
Maria Teresa Alberti
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26 Ottobre 2024
10,0
Spacious and refined environment. Kind waiters, attentive to service and prepared in the description of the dishes served. The menus are excellent and the dishes never lack that touch of creativity that must characterize the cuisine of a very high quality restaurant. Prices are in line with those of other starred restaurants of the same category.
Overall it was a good experience. Definitely worth trying again.
Roberto Pozzetti
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19 Ottobre 2024
10,0