Business lunch with two colleagues. Everything perfect!!
ALBERTO BUCCIONI
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28 Marzo 2025
10,0
Congratulations, everything is spectacular
Luana La Motta
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26 Marzo 2025
10,0
Facile da raggiungere con ampio parcheggio interno, struttura un po’ datata ma pulita ed in ordine. All’ingresso una bella vetrina tipo macelleria coi prodotti. Il menù offre solamente carne alla brace, antipasti sempre di carne, contorni e dolci.
Diversi tagli di manzo di provenienze esotiche; Sudamerica, Irlanda, ottimi e cucinati a regolata d’arte.
Anche il vino sfuso della casa è buono.
Ottimi i dolci fatti in casa.
Non ci sono primi, almeno quando sono stati a pranzo, ma la carne è veramente buona e non fa rimpiangere la pasta.
Olho De Tandera
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16 Febbraio 2025
8,0
For those who love traditional no-frills cuisine made of substance cooked well like grandma used to make.....good Angus, Fiorentina and Irish meat dishes, but also super pappardelle with wild boar in white......in addition top wine
Andrea Gambacciani
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09 Febbraio 2025
8,0
Excellent meat with a strong flavor in a quiet environment
Valerio Guidi
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14 Gennaio 2025
8,0
Nice place, where they serve excellent Argentine meat, recommended
sandro pieri
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03 Gennaio 2025
8,0
Too expensive I paid 27 euros for a cut, really too much on the menu it was written 25 but the total bill with the addition of sweet coffee rose to over 40 euros I spend less if I eat fish goodbye
Marco Abbate
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11 Dicembre 2024
6,0
After an inspection in Forlimpopoli, we decide to go and visit San Marino
The Cascina del Gaucho appears like a mirage after a long journey and invites you to dive in, after all it's time for lunch
The lady is very attentive and courteous and we have a cutting board brought to us, La Tavolozza del Contadino with cured meats and cheeses from Pienza, the cured meats are pleasant, the choice of cheeses is limited
We opt for a barbecue for 2 and ask for side dishes without garlic, sautéed vegetables and baked potatoes
House wine, quite pleasant and we taste the bread and the Bari-style focaccia with cherry tomatoes
The grill is well cooked with assorted cuts, a couple of sausages and finally 2 skewers
Cantuccini and vin santo and off to San Marino surrounded by fog
Giuseppe Spedicato
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30 Novembre 2024
8,0
Dopo un sopralluogo a Forlimpopoli, decidiamo di andare a visitare San Marino
La Cascina del Gaucho ti appare come un miraggio dopo tanta strada e ti invita a tuffarti dentro, del resto è ora di pranzo
La Signora è molto attenta e cortese e ci facciamo portare un tagliere, La Tavolozza del Contadino con salumi e formaggi di Pienza, gradevoli i salumi, scarna la scelta dei formaggi
Optiamo per una grigliata x 2 e chiediamo dei contorni dove non ci sia aglio, verdure ripassate e patate al forno
Vino della casa, abbastanza gradevole ed assaggiamo il pane e la focaccia tipo barese con i pomodorini
La grigliata è ben cotta i tagli assortiti, un paio di salsicce ed infine 2 spiedini
Cantuccini e vin santo e via andare a San Marino avvolto dalla nebbia
Giuseppe Spedicato
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30 Novembre 2024
10,0
We arrived by chance, returning from San Marino! Very nice place, professional staff, fantastic food!! Literally amazing Argentine Angus steak!! Try it to believe it! Compliments!
Seila Acquaroli
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30 Novembre 2024
10,0