Dopo un sopralluogo a Forlimpopoli, decidiamo di andare a visitare San Marino
La Cascina del Gaucho ti appare come un miraggio dopo tanta strada e ti invita a tuffarti dentro, del resto è ora di pranzo
La Signora è molto attenta e cortese e ci facciamo portare un tagliere, La Tavolozza del Contadino con salumi e formaggi di Pienza, gradevoli i salumi, scarna la scelta dei formaggi
Optiamo per una grigliata x 2 e chiediamo dei contorni dove non ci sia aglio, verdure ripassate e patate al forno
Vino della casa, abbastanza gradevole ed assaggiamo il pane e la focaccia tipo barese con i pomodorini
La grigliata è ben cotta i tagli assortiti, un paio di salsicce ed infine 2 spiedini
Cantuccini e vin santo e via andare a San Marino avvolto dalla nebbia
Giuseppe Spedicato
.
30 Novembre 2024
10,0
We arrived by chance, returning from San Marino! Very nice place, professional staff, fantastic food!! Literally amazing Argentine Angus steak!! Try it to believe it! Compliments!
Seila Acquaroli
.
30 Novembre 2024
10,0
After an inspection in Forlimpopoli, we decide to go and visit San Marino
The Cascina del Gaucho appears like a mirage after a long journey and invites you to dive in, after all it's time for lunch
The lady is very attentive and courteous and we have a cutting board brought to us, La Tavolozza del Contadino with cured meats and cheeses from Pienza, the cured meats are pleasant, the choice of cheeses is limited
We opt for a barbecue for 2 and ask for side dishes without garlic, sautéed vegetables and baked potatoes
House wine, quite pleasant and we taste the bread and the Bari-style focaccia with cherry tomatoes
The grill is well cooked with assorted cuts, a couple of sausages and finally 2 skewers
Cantuccini and vin santo and off to San Marino surrounded by fog
Giuseppe Spedicato
.
30 Novembre 2024
8,0
Grilled meats cooked masterfully... congratulations...
Vincenzo “Vic66” Giglio
.
05 Novembre 2024
10,0
Allora... carne superlativa, buonissima. Era da tanto che non mangiavo carne così buona! Non mi sembra ci siano primi piatti, ma la scelta tra antipasti e secondi è buona. Prezzo dei vini assolutamente onesto. Unica pecca il servizio, che a mio avviso può migliorare sia come empatia sia come celerità nelle richieste, non scendo nei dettagli delle piccole cose accadute perché in se' nulla di grave ma nel complesso mi hanno un po "guastato" il tutto. Parate al forno da migliorare. Ci penseremo, ma è probabile che ci ritorneremo!
pica a
.
02 Novembre 2024
8,0
Wonderful restaurant, menu, service, everything is at the highest level! I recommend!
Liubava Kostromina
.
09 Ottobre 2024
10,0
Meat overcooked, anyway I asked for medium cooking! Baked potato was inedible. I'm sorry but it was old.
Pariscoper Deb
.
18 Settembre 2024
6,0
Extremely good!! everything very good
cristina carreras pi
.
04 Settembre 2024
10,0
Characteristic place, excellent meat cooked just right, friendliness and friendliness of the managers
federico bortolotti
.
01 Settembre 2024
10,0
The restaurant is located along the road that leads to San Marino, very easy to reach.
It is well looked after, tidy, with a beautiful garden surrounded by greenery. A veranda for eating outside and last but not least it has a large car park.
We decided to try an appetizer, more precisely the 40 cm crostone. Who knew how to present the quality of the products well and who prepared us for the reason why we decided to try the restaurant, namely the meat.
We then continued with an entrecôte of Argentinian meat and a picanha of Irish black angus.
Everything was excellent, from the quality of the meat, the tenderness of the raw materials, and, not to be taken for granted, the perfect cooking.
The staff was very kind, welcoming, without ever being intrusive.
Absolutely positive experience, also because the prices were absolutely average.
Recommended for anyone who wants to eat excellent quality meat!
Sergio Marmolino
.
28 Agosto 2024
10,0