Not the best value for money, the staff is very friendly, and the atmosphere is very comfortable. The food could be better, but it's still good.
Federica Piergentili
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20 Luglio 2025
8,0
Great location on the sea, excellent food, highly recommended. Reservations are recommended. I'll be back.
Linda LTrend
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19 Luglio 2025
10,0
A quaint restaurant nestled in the beautiful Porto Azzurro bay, with attentive and courteous service and high-quality food at a price that matches the quality! Must try.
Paolo Scelsi
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15 Luglio 2025
10,0
We ate some good first courses and an excellent caciucco, the staff was quick and attentive.
alessandro marconi
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13 Luglio 2025
8,0
Long wait between courses. Three of us, each ordering an appetizer and a first course, waited almost 45 minutes between courses. We also had to ask for silverware, which wasn't returned when we exchanged it, and we had to ask for bread as well. We skipped dessert for fear of another long wait.
The food was average, prices high but in line with the location.
Sara Napoli
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13 Luglio 2025
6,0
Excellent service, especially the waiter Andrea, who took care of the outside, was incredible. Compliments to the kitchen as well.
Mattia Cenciarelli
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10 Luglio 2025
10,0
What can I say...finally a serious restaurant!!.Perfect in every way, from the staff to the food, nothing short of spectacular!...Highly recommended!!
Mari Chimisso
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06 Luglio 2025
10,0
Beautiful view at the sea but food was not special. No vegetarian options except for a salad.
Eva Wanink
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05 Luglio 2025
6,0
Sono stato con la famiglia in questo splendido posto, location da urlo e ben curata.
Il personale super gentile, sorridente ed ospitale sempre pronto ad esaudire ogni richiesta, cosa ormai non scontata.
Il cibo di altissima qualità, ho trovato dei piatti che racchiudono tradizione ed innovazione, ben presentati ed impiattati.
Anche il piccolo di casa ha gradito.
Da operatore del settore posso dire che ci torneremo sicuramente e lo consiglio a tutti.
Molta attenzione e ottime portate anche per il celiaco del tavolo.
celiaco
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04 Maggio 2025
10,0
Siamo andati in questo storico locale che è particolarmente bello, con personale gentile e disponibile.
Ottima la cucina, con piatti che si fanno ammirare, ed anche gustare con vero piacere.
Ravioli ai crostacei, degli ottimi spaghetti allo scoglio, ottimo pesce per la grigliata.
Il tutto innaffiato da un' Ansonica dell' Elba e dessert costituiti da una torta di mele con panna e un cheesecake alla Basca con frutti di bosco.
Nell' insieme una piacevolissima scoperta che merita successive occasioni di visita. Grazie
Mauro C
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04 Maggio 2025
10,0