One word: I C O N I C A !
For Recco regulars, an unmissable must-have.
Davide Paletta
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22 Giugno 2025
10,0
Very nice service, good food, you just want to leave a tip there :)
Magdalena Borkowska
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03 Giugno 2025
10,0
I've been going there for a lifetime of memories!
Meti Zhabjaku
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03 Giugno 2025
6,0
Focaccia and a welcome that warms the soul.
As soon as you enter, you are greeted by a smell that takes your stomach (and heart): warm focaccia, stringy cheese... and you immediately understand that you are in the right place. The cheese focaccia is a marvel: crunchy on the outside, soft on the inside, with that stringy filling that is addictive.
But beyond the food, what really makes the difference is humanity.
Andrea was impeccable. Kind, smiling, always present but never intrusive. He made us feel at ease right away, with a naturalness and care that are rarely found today. He is the face of hospitality, and you can see that he puts his heart into it.
And then there is Biagio, the silent engine of all this. He is in the kitchen, away from the spotlight, but every dish that comes out speaks of him. He took just a moment for a photo — with that face of someone who works hard but truly loves what he does — and that look was enough to understand who he is: someone who doesn't seek applause, but deserves it all. Without Biagio, this place wouldn't be the same.
In the center of Recco, a place this authentic is gold. You eat well, you spend the right amount, but above all... you feel good.
We left full, happy and with the desire to return soon.
Thank you Andrea. Thank you Biagio.
Highly recommended.
Fabio Milanesi
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02 Giugno 2025
8,0
The place is simple but very clean, with friendly staff and fast service. We arrived without a reservation at 2.30pm and immediately found a seat for two. We tried cheese focaccia, rice cake and focaccia: all delicious.
The sea view from the veranda is beautiful.
Fair prices and also accessible to people with disabilities.
We will be back for sure!
Giulia Casciani
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03 Maggio 2025
10,0
I often travel by motorbike and a few days ago I wanted to go to Recco to the "Baracchetta di Biagio"... to eat the focaccias, the rice cake and the cheese focaccia... I wasn't alone... so much satisfaction.
Liliana Bellu
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02 Maggio 2025
10,0
Always a certainty, and the queue outside (honestly not too long, but only because they run like crazy inside) is proof of this...
Marco Cagianelli
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01 Maggio 2025
10,0
The best cheese focaccia in Recco. With sea view!! What else can be said?
Cristina Rossi
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01 Maggio 2025
10,0
Oggi, prima di accasarci a Varigotti per qualche giorno di vacanza, abbiamo pranzato in questo piccolo ma elegante ristorante in riva al mare di Noli. C'eravamo già stati per un caffè qualche tempo fa e ripromesso che saremmo venuti a pranzo.
Il locale è a tutta vetrata sul mare e sulla passeggiata. Mise en place molto curata e servizio professionale. Menù sia di pesce che di carne, preparazioni particolari e ben curate. Scegliamo un antipasto con gamberi e capesante e verdurine con un tocco di funghi e noce che apprezziamo. Io scelgo un primo di pasta con frutti di mare abbastanza ricco di pesce e un buon sughetto da scarpetta....buono ma l'avrei gradito leggermente piccante. Mia moglie un fritto di paranza ricco di crostacei, molluschi e pesce che pure condivide con me e gradiamo per freschezza e per nessun odore di fritto. Finiamo con una catalana con granella di pistacchi molto buona. Con un calice di Pigato e due caffè ho speso 84 euro che per location, servizio, qualità dei prodotti e preparazioni è un prezzo ragionevole....per l'area in cui siamo.
stefano c
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15 Febbraio 2025
8,0
Pranzo domenicale in coppia. Il locale si trova in riva al mare. I proprietari sono gentili e professionali. Il cibo è ottimo, la frittura di pesce è molto leggera perché utilizzano la farina di riso che non ha il glutine
Grtw
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30 Dicembre 2024
10,0