Renowned chefs, stars and academies? Forget it, everything is better here: the quality of the products and the cuisine. The people who manage it are rare and exceptional. Everything is fantastic.
maria
.
26 Agosto 2024
10,0
Petro ci ha raccontato il progetto e la missione di questa trattoria che abbiamo sposato in pieno. Qui riscopri sapori ormai dimenticati di una cucina povera , tradizionale ma soprattutto a km0. occhio alla strada per arrivare perché è un po' disagevole (molto ripida) ma esiste la provinciale che consiglio da Policastro.
Tommy1920
.
22 Agosto 2024
10,0
We went to eat the other day. Mr. Pietro is a very nice and welcoming person, the food is excellent and the environment is intimate and comfortable. What can I say? This restaurant deserves all 5 stars... the cavatielli with wild boar sauce are absolutely worth trying, they are amazing!!!
Manu Cristallo
.
21 Agosto 2024
10,0
Exquisite food, friendly and helpful owners, excellent value for money
Enza Avino
.
20 Agosto 2024
10,0
Great people and excellent food, a wonderful evening in company... very typical
j r
.
19 Agosto 2024
10,0
Genuine and simple food in a simple place with a home atmosphere. Very nice Pietro
Gionatan Trivello
.
19 Agosto 2024
10,0
Genuine food, authentic flavours. Courtesy and hospitality typical of passionate family management. Pleasant, informal but characteristic atmosphere. Immersed in nature, in the fresh air and with a view that extends across the entire gulf of Policastro. Excellent
Alessandro Aielli
.
17 Agosto 2024
10,0
Siamo stati a cena, l location è sicuramente quella di una baita immersa nel verde e nella tranquillità, tavoli tovagliati in maniera rustica e spartana, sedute con panche di legno e pietra non proprio comode.
Il proprietario è sicuramente un cultore e custode della cucina contadina mediterranea con una filosofia ben definita quasi estremista, cibo fantastico sapori netti e ben definiti soprattutto le verdure del loro orto, primi piatti di pasta fatta in casa buoni.
Nel complesso si mangia bene e si riscoprono sapori che la società ci obbliga a dimenticare purtroppo, unico appunto è quello di predisporre sempre un menù a inizio pasto, l’ospite deve sapere e deve farsi un’idea del costo, al fine di evitare spiacevoli sorprese.
Consigliato assolutamente
Fabio M
.
15 Agosto 2024
8,0
Incredible experience from all points of view. Business managed entirely by two experienced Lucanian gentlemen who know the true flavors of the substance of the past. Raw material of the highest quality, wisely looked after by Mrs. Marina and described with passion and enthusiasm by her husband Pietro. Garden vegetables have flavors and textures that will make you question what you've eaten in your life. The first courses of fresh homemade pasta with ancient grains bring to mind Sundays with your grandmother. Take the car and travel 2 hours to be transported by a cooking philosophy that is disappearing.
Thank you Mr Pietro and thank you Mrs Marina.
James and Margaret
Giacomo Attanasio
.
04 Agosto 2024
10,0
Exquisite food, tasty and genuine raw materials.
All cooked with great care. Relaxing and very pleasant location.
Special praise for the starters!
The owners are exquisite and welcoming people. Top!!!
Tati Reds
.
30 Giugno 2024
10,0