Excellence of Agrigento catering
Giovanni Graceffa
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16 Ottobre 2025
10,0
We had a lovely outdoor seating on one of the small balconies and had a lovely evening overall.
During the meal, we had the impression that it was more show than substance – not a single one of the five courses on the tasting menu (€60) was truly impressive. Almost all of the dishes had dots of the same mustard cream on the plate?!?
The service was polite but not warm and not always present.
Joachim Hüther
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15 Settembre 2025
8,0
Top dinner, truly special. I will definitely be back.
Patrizio Zordan
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14 Settembre 2025
10,0
Excellent food, refined atmosphere, excellent and friendly service. Good ravioli, exceptional tuna, superb cannoli. They didn't charge us for our 2-year-old son's (very big by the way) pasta with tomato sauce, which is truly unique. Highly recommended.
Francesco Amoroso
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09 Settembre 2025
10,0
Recommended by a local from Agrigento, Kalos offers delicious dishes made with fresh produce and perfectly cooked fish, which we sampled.
All this at a reasonable price, considering the quality.
Guerrero Sophie
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06 Settembre 2025
10,0
A very well-kept restaurant, excellent food, and impeccable service, both in terms of kindness and attentiveness to the customer—rare qualities like these (the hostess was truly superb in her attentiveness and friendliness). I once again compliment her and highly recommend it.
Silvia Godino
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30 Agosto 2025
10,0
We were already starting off with reviews from various friends. All were positive. Truly fine cuisine. Family feeling. Great location. Excellent service. #1 Chef.
Roberto Calà
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25 Agosto 2025
10,0
First class location at more than reasonable prices
GRG Ferramenta
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16 Agosto 2025
10,0
C’ero stato anni fa e ne serbavo un buon ricordo. Abbiamo preso antipasti primi e secondi, nulla di eccezionale, a parte la pasta al sugo di triglie che consiglio.
Zatopek13
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21 Giugno 2025
6,0
Ristorante accogliente e sobrio, servizio veloce, cucina non evoluta. Abbiamo cenato al Kalos con una coppia di amici. Come antipasto abbiamo assaggiato lo sformatino di melanzane, tuma e gamberi: piatto "piatto", melanzane scomparse sotto una quantità esagerata di mollica, gamberi messi nel piatto senza senso! Come primo abbiamo ordinato le linguine all'aragosta: buoni di gusto e generose le porzioni. Per finire abbiamo diviso in quattro un pesce San Pietro: buono il gusto del pesce, un po' meno le patate con olive, capperi e pomodorino che lo accompagnavano. Abbiamo lasciato il ristorante con la sensazione di non aver mangiato male, ma di aver gustato piatti troppo casalinghi, con gli impiattamenti sbagliati: l'aragosta nascosta dalle linguine, il San Pietro sotterrato dalle patate! Servirebbe una maggiore innovazione!
totofalzo
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14 Giugno 2025
6,0