I returned to this place for the second time to taste the piadina which, in my opinion, is very very good, large portion, high quality ingredients and the possibility of choosing the dough from various alternatives. It's worth trying it!
Annamaria Salpietro
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30 Giugno 2025
10,0
Midweek, out and about for work, near the station and the hotel where I stayed, I found this piadineria. Don't ask me how the piadina was, I didn't try it 😅. However, the gratinated vegetables and the calamari and shrimp skewers were good. Friendly staff, nice place. Honest price. I'll go back to try the piadina 👍
Leonardo Critone
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29 Giugno 2025
8,0
When you go to Riccione, a stop at Kalamaro is a must, where you can eat real piadina.
valerio MARIGNOLI
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27 Giugno 2025
10,0
Good solution for a quality piadina, but also for fish dishes
Marco G
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26 Giugno 2025
10,0
Good seafood options for a quick lunch: interesting piadinas and innovative combinations. Good service and average bill for the place.
Ringo Malone
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26 Giugno 2025
8,0
What a great discovery! Calamaro Piadinaro combines the best of Romagna tradition with a truly original creative touch. Piadinas are the heart of the menu: fragrant dough, perfect cooking and abundant, tasty fillings made with the freshest ingredients.
Marco Galli
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25 Giugno 2025
8,0
Very positive experience on a weekday we went with three friends to this place where we had never been and the result was very positive we ordered three piadinas waiting time a few minutes for a truly top product very nice and friendly staff. we continued with an excellent fried seafood experience to recommend and especially to do again
Stefania Porti
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21 Giugno 2025
10,0
A confirmation that we had been there, excellent piadinas, hamburgers and passatelli, excellent ice cream, recommended
Claudio Spada
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21 Giugno 2025
10,0
Subito dopo il Viale pedonale di Ceccherini Come si esce dal sottopassaggio troverete il locale che permette sia di mangiare fuori che dentro.
Se a pranzo che a cena viene apparecchiato come una semplice tovaglietta di carta, l'ambiente è friendly molto giovanile E infatti troverete prezzi alla portata dei più giovani con un servizio anche take away. Gli spaghettoni con vongole nello specifico lupini sono molto buone e Saporiti e ad un costo di 12 euro, mi è piaciuta molto ma la piadina coi gamberetti €12 e anche quella col Polipo 15€. Per quanto riguarda la frittura 18,50€ è di qualità anche se ho trovato un po' pesante il piatto Forse perché un po' troppo abbondante il pangrattato che ha comunque dato un'ottima croccantezza.
Se poi si prenota con l'app di thefork si ottiene anche un 30% di sconto
maurizio t
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29 Maggio 2025
8,0
Siamo arrivati in questo ristorante senza prenotazione e ci è stato comunicato che era necessaria. Abbiamo quindi atteso circa mezz’ora prima di poter avere un tavolo assegnato. Una volta accomodati, abbiamo ordinato delle ottime piadine, ben realizzate e molto soddisfacenti, accompagnate da due calici di vino perfetti, arrivati però dopo una lunga, lunga attesa. Nel complesso, un’esperienza positiva, nonostante l’attesa.
Oresute
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02 Aprile 2025
6,0