Seven of us just returned from dinner at this restaurant; I had a huge fried calamari, shrimp, and zucchini... light, fragrant, with fresh ingredients, and perfectly fried.
The other six had piadinas with different fillings; I interviewed them, and they all said the piadinas were superb.
I finished with a cheesy pancake, truly delicious.
The atmosphere was very welcoming, and the service staff was efficient.
Antimo Maisto
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28 Luglio 2025
10,0
The burger with piadina was super good, the place was very nice, tidy and clean, the staff were welcoming.
Angelo Chirico
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21 Luglio 2025
10,0
Excellent piadinas, fast service and friendly staff
silvia pizzato
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20 Luglio 2025
10,0
excellent location, super professional staff, to be re-evaluated with a wider assortment, but not bad
Alberto Casari
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14 Luglio 2025
8,0
I ordered a multigrain piadina with prosciutto, rocket and squacquerone: well-filled, balanced in flavors, with a fragrant and light dough. The multigrain adds a pleasant rustic note, which goes well with the creaminess of the cheese and the flavor of the ham.
The place is well-kept, with an atmosphere that fits well with the Riviera: informal but with a touch of style. Perfect for an unpretentious stop, but without sacrificing taste.
The staff does their job, even if the warmth of Romagna is not exactly at home ... But nothing that ruins the overall experience.
Recommended for those who want a simple, quick, but well-made meal, with that flavor of the sea that accompanies every bite.
Fe De
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06 Luglio 2025
8,0
I returned to this place for the second time to try the piadina, which, in my opinion, is very, very good: generous portions, high-quality ingredients, and a variety of dough options. It's worth a try!
Annamaria Salpietro
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30 Giugno 2025
10,0
Midweek, out and about for work, near the station and the hotel where I stayed, I found this piadineria. Don't ask me how the piadina was, I didn't try it 😅. However, the gratinated vegetables and the calamari and shrimp skewers were good. Friendly staff, nice place. Honest price. I'll go back to try the piadina 👍
Leonardo Critone
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29 Giugno 2025
8,0
When you go to Riccione, a stop at Kalamaro is a must, where you can eat real piadina.
valerio MARIGNOLI
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27 Giugno 2025
10,0
Subito dopo il Viale pedonale di Ceccherini Come si esce dal sottopassaggio troverete il locale che permette sia di mangiare fuori che dentro.
Se a pranzo che a cena viene apparecchiato come una semplice tovaglietta di carta, l'ambiente è friendly molto giovanile E infatti troverete prezzi alla portata dei più giovani con un servizio anche take away. Gli spaghettoni con vongole nello specifico lupini sono molto buone e Saporiti e ad un costo di 12 euro, mi è piaciuta molto ma la piadina coi gamberetti €12 e anche quella col Polipo 15€. Per quanto riguarda la frittura 18,50€ è di qualità anche se ho trovato un po' pesante il piatto Forse perché un po' troppo abbondante il pangrattato che ha comunque dato un'ottima croccantezza.
Se poi si prenota con l'app di thefork si ottiene anche un 30% di sconto
maurizio t
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29 Maggio 2025
8,0
Siamo arrivati in questo ristorante senza prenotazione e ci è stato comunicato che era necessaria. Abbiamo quindi atteso circa mezz’ora prima di poter avere un tavolo assegnato. Una volta accomodati, abbiamo ordinato delle ottime piadine, ben realizzate e molto soddisfacenti, accompagnate da due calici di vino perfetti, arrivati però dopo una lunga, lunga attesa. Nel complesso, un’esperienza positiva, nonostante l’attesa.
Oresute
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02 Aprile 2025
6,0