Beautiful, welcoming place. Excellent pizza and very attentive service.
I expected a little more from the dessert, having taken a spumoncino, typical of the place.
Sergio Mangia
.
04 Dicembre 2024
10,0
Welcoming and diversified for every need. Elegant and punctual from the quality of the raw materials, to the skill of the preparations up to the courtesy and attention to the customer. A place suitable for both demanding groups and couples looking for refinement. Chef Monconi's school and Mr. Donatello's experience are a certainty.
Very recommended.
Antonello Giorgino
.
24 Novembre 2024
10,0
Not a bad place! Maybe I don't recommend Saturday evening because it's really inundated with people and the situation gets a little out of hand but it's quite organised.
Giovanni Iasi
.
10 Novembre 2024
8,0
It's always nice to go back to dance in such an elegant place... but it's even better to go back to drink one of the best Long Islands I've ever had... a little advice, you should turn on the air conditioners for the Latin evenings... 😉
Mattia De Marco
.
07 Novembre 2024
10,0
Il posto è molto elegante e grande. Ho degustato un'ottima pizza. Ci sono tante varietà di pizza da poter degustare e il posto è veramente elegante e reso ancora più bello dalle piante che lo adornano.
Emanuela R
.
03 Novembre 2024
8,0
Excellent food, kind service girls, wonderful environment by manager Luigi Giaracuni, chef GB
Luigi Giaracuni
.
03 Novembre 2024
10,0
I was invited to a birthday, the food was excellent, the service was uniquely kind.
The venue is wonderful.
Emma Corrado
.
21 Ottobre 2024
10,0
Saturday 20 October 2024!
We were 13 people!
Perfect evening!
Really excellent and highly competent staff!
The boss is always present and very courteous and friendly!
Dinner from the starter to the bitters always excellent and at the right times!
Excellent on everything!
I recommend to everyone!
Alessio De trane
.
20 Ottobre 2024
10,0
the pizza is excellent, the cocktails too.
dario urso
.
20 Ottobre 2024
8,0
Locale di altissimo livello e già esteticamente molto appagante. La cena si è svolta in due momenti. Per iniziare un antipasto di pesce crudo che consiglio vivamente, con ostriche, gamberi, tonno, salmone, e tanto altro. Tutto freschissimo e rivisitato, oltre che posto nel piatto divinamente. A dir poco fantastico. Successivamente abbiamo degustato un polpo tenerissimo su letto di stracciatella, affiancato al tonno scottato al punto giusto, con semi di sesamo. Che dire...non ho fatto in tempo a fare le foto perché il richiamo del mare è stato troppo forte.. è bastato degustare chiudendo gli occhi per sentirsi in riva al mare. Se poi aggiungiamo la gentilezza e la preparazione del personale non ho alcun dubbio nel consigliare questo ristorante.. semplicemente qualitativamente Superiore!
Remo Cagnazzo
.
11 Luglio 2024
10,0