In my opinion the best restaurant to taste truffles
Maurizio Coccia
.
19 Dicembre 2024
10,0
Se il prezioso tuberi non è di vostro gradimento, questo ristorante non fa per Voi perché qui il tartufo regna sovrano. A può parcheggio a disposizione della clientela, il locale è informale , con ampi spazi a disposizione. D'obbligo l'antipasto misto, ottimi salumi e formaggi, delicato il carpaccio con sfoglie di tartufo bianco ed anche i crostini non sono da meno. I primi piatti consigliati sono i tagliolini al tartufo ed il risotto con i funghi, a seguire carne alla brace, che sia una lombata di vitella o del filetto, la scelta è sempre ottima. Il servizio sempre presente ma discreto. Per un pranzo domenicale o una cena con gli amici è il posto indicato. Consigliato e presto tornerò volentieri.
Filippo Onofrio Contetacchia
.
08 Dicembre 2024
8,0
Excellent truffle dishes, good private parking, beautiful surroundings surrounded by mountains
MARCO GIANDOMENICO
.
07 Dicembre 2024
8,0
Very positive experience... we tried two first courses with truffles, both very good and the fillet with white truffle of equally high quality, very tender!
(Perhaps the only complaint is that the service needs improvement since we asked for the parmesan and it arrived when we had already eaten half the pasta, then we asked for the sauces for the chips and they didn't arrive at all...)
However, absolutely a recommended place, especially for those who like truffles, top.
Prices below average, excellent value for money, very friendly owner.
To be repeated.
Martina Amicizia
.
26 Novembre 2024
10,0
Very good food. Both the fettuccine with white truffle and the grilled meat while the tiramisu is questionable. Unfortunately the service was terrible.
The starter was brought and before they had even finished they were already there with the first courses, they asked him to slow down and magically after less than ten minutes the meat arrived. The girls had their plate of pasta taken away halfway through without even asking permission and the waiter responded to our complaints like this: "whoever closed today did a good job". Meat brought to the table at 3pm while the mixed salad at 4.10pm after asking all the waiters present in the room, pointing out that the service was disgraceful and the waiter's response was: when you go to pay, pay less .
We weren't there to ask for discounts but just to have a nice day!
Stefano Marsella
.
19 Novembre 2024
6,0
Tartufi e porcini come piovesse. Ottimo cibo. In tre mangiando abbandandemente con bistecche tartufo e porcini e primo scialatielli porcino e tartufo abbiamo speso circa 100 euro
kinglion
.
16 Novembre 2024
10,0
Il ristorante si trova a poca distanza dal paese di Campoli Appennino, rinomato per la produzione di tartufo. Una sala grande e altre piccole sale, ben arredate e con tavoli ben apparecchiati. I servizi igienici sono puliti. Buone l'accoglienza e l'assistenza al cliente. Il servizio è efficiente: personale cortese e professionale, tempi di attesa normali.
Cucina tradizionale, di buona qualità, con porzioni nella media e buon "impiattamento", con vasta scelta di portate con il prezioso fungo. Carta dei vini discreta nella scelta e nella descrizione dei singoli vini. Il rapporto qualità/prezzo è nella media; ovviamente il prezzo sale scegliendo il tartufo, soprattutto quello bianco.
tripmizio
.
16 Novembre 2024
8,0
I have been coming to this restaurant several times and I have always eaten very well, even the friends who came with me were more than satisfied
Massimiliano Valente
.
16 Novembre 2024
10,0
Among the best in the area and certainly in terms of quality (very high and truly 0 km) at a very honest price. For those looking for authenticity and taste and want to leave Sora without arriving in Alvito San Donato or Forca d'Acero, truly an excellence of the area. East east east would have said the ancient Romans and I with them.
Cristiano Turriziani
.
07 Novembre 2024
10,0
Always a guarantee! We are always happy to come back! The offer of products for intolerances was a very pleasant surprise! Excellent quality meat and cooking! Truly congratulations
Stefano Salvatori
.
04 Novembre 2024
8,0