New headquarters of "Il Segreto di Pulcinella", excellent experience. Despite the long wait (1 hour, but it was Saturday), this pizzeria is worth a visit. Excellent dough and wide choice of classic, modern and gourmet pizzas. I recommend the Smoked Angus and the Gorgond'oca. Quick service, fair prices (around €16 each, with almost all gourmet pizzas). Very modern location not to my taste and very chaotic, unfortunately the sound-absorbing panels are not installed in the right place and therefore the noises are not well muffled. Convenient ample free parking. Recommended, but I wouldn't go back on Saturdays, only during the week!
Luigi Iodice
.
09 Dicembre 2024
10,0
Difficilmente do 5, ma in questo caso so tutti meritati. Inizio effettivamente dalla location ovvero dalla sala, un ambiente nuovo e ben curato. Servizio veramente di classe, con il giro pizza ci hanno cambiato piatto e posate ad ogni pizza. Il bagno che sembra un appartamento da quanto è grande e soprattutto pulitissimo. Infine le pizze, per me, sono davvero buone e gli ingredienti molto ricercati e di prima qualità. Super consigliato.
FranDib75
.
09 Dicembre 2024
10,0
Review
If you are looking for the best pizzeria in and around the area, you can't miss trying this place. The pizza chef demonstrates an extraordinary talent that suggests a brilliant future. His ability to experiment with the menu adds a breath of freshness and creativity, always keeping the very high quality of the products at the center of every creation.
Particularly appreciable is the attention to enhancing the typical products of the territory, enhancing them with original but balanced combinations. Each pizza is an explosion of authentic flavors that tell the story and local traditions.
The service is impeccable: quick, attentive and friendly. Furthermore, the new venue perfectly reflects the ambition and passion of the pizza chef, creating a welcoming and modern atmosphere, ideal for enjoying a unique culinary experience.
Highly recommended for those who love true gourmet pizza and want to discover innovative interpretations without giving up tradition.
Giuseppe Maiorino
.
01 Dicembre 2024
10,0
If you want gourmet pizza you absolutely must come and try this pizzeria where the combinations are something spectacular
Zak Hopez
.
25 Novembre 2024
10,0
Excellent dough, very light and easily digestible. Use of quality products.
Barbara Facchiano
.
08 Novembre 2024
10,0
Mi aspettavo di meglio!!!!
Era un po’ di tempo che volevo provare una pizza presso questo locale che ho sentito tanto pubblicizzare. La cosa che mi frenava sempre era che la Pizzeria non accettasse prenotazioni ragion per cui se non ci si reta ad un orario decente non esagero nel dire 19:00 19:30 ma max le 20:00 (e noi tutti che abbiamo dei bimbi piccoli sappiamo di cosa parliamo) si rischia di attendere fuori nell’attesa che si liberi qualche tavolo, e il tavolo eventualmente già libero non può essere occupato se non si é tutti presenti. Ho deciso di provare e già qualche minuto prima delle 20 ero qui. Anticipatamente ho provato a trovare qualche recensione o commento dove potessi sapere in anticipo se si potevano mangiare delle pizze senza glutine, avevo trovato un numero WhatsApp ho mandato subito un messaggio per info
in merito, ma senza nessuna risposta, ma girovagando un po’ su le varie recensioni non ho trovato nulla in merito. Ho deciso comunque di provarci arrivo come dicevo intorno alle 20 e già vedevo che all’interno il locale era quasi pieno. Il locale è fatto bene, arredamento moderno con una capienza abbastanza discreta. Ottimo il servizio buono, veloce e camerieri gentili e disponibili. Con meraviglia trovato per la prima volta in questo locale un sistema dove poter chiamare il cameriere o richiedere il conto tramite un multi tasto installato nel supporto dove è scritto il numero di tavolo (VEDI FOTO).
Come dicevo nel titolo, mi aspettavo qualcosa di meglio una pizza o un impasto che dirsi voglia diverso che facesse la differenza. La cosa che mi ha lasciato un po’ perplesso tra virgolette e che una volta effettuato l’ordine, le pizze sono arrivate nel giro di 10/15 minuti il locale era abbastanza pieno e sicuramente prima di noi c’erano state delle ordinazioni. Posso immaginare e capire che dietro ci sia più di una persona a preparare un impasto a condirle ed ad infornarle, però nel momento in cui sono arrivate al tavolo le pizze NON erano caldissime o che fumavano, ma erano posso tiepide passatemi l’aggettivo giusto idem per la frittatina di pasta. Essendo io intollerante a farina e latticini e dato che ormai mi trovavo qui, ho voluto rischiare e prendere una pizza normale con la speranza che durante la nottata non avessi penato le pene dell’inferno.
Nel momento che in cui scrivo questa recensione, come dire la nottata è passata e devo dire che non ho avuto nessun problema riguardo la pizza che ho mangiato. Il cornicione è abbastanza alto al centro molto sottile che tende ad afflosciarsi, abbiamo preso anche una montanara fritta e devo dire che non è che mi abbia stupito più di tanto, concludo dicendo che il locale è bello ma penso che sia importante in primis mangiare una buona pizza e poi tutto il contorno, il Servizio e il Conto.
N.B. NON FANNO PIZZE SENZA GLUTINE, MA CHIEDENDO AL MOMENTO DELL'ORDINAZIONE E' POSSIBILE RICHIEDERE CHE LA PIZZA ORDINATA SIA CON MOZZARELLA SENZA LATTOSIO.
Conto finale nella norma forse un po’ tantino per quattro persone, una cosa voglio dirla come ho fatto anche se non erro nelle recensioni passate
riguardo le pizzerie e la pizza, il mondo della pizza è immenso indescrivibile, gigantesco a me non può piacere questo tipo di pizza, ma può piacere ad altre 100 persone Ragion per cui penso che bisogna valutare sul posto.
Pasquale
.
27 Ottobre 2024
6,0
I expected better!!!!
I've been wanting to try a pizza at this place that I've heard advertised so much for a while now. The thing that always stopped me was that the Pizzeria didn't accept reservations which is why if you don't go at a decent time I'm not exaggerating in saying 7.00pm 7.30pm but max 8.00pm
(and all of us who have small children know what we're talking about) we risk waiting outside waiting for some tables to become free, and the table
if already free, it cannot be occupied if not everyone is present. I decided to try and I was here a few minutes before 8pm. In advance I tried to find some reviews or comments where I could find out
in advance if you could eat gluten-free pizzas, I had found a WhatsApp number and immediately sent a message for info
about it, but without any response, but wandering around the various reviews I didn't find anything about it. I decided anyway
to try, I arrive, as I said, around 8pm and I could already see that the place was almost full inside. The place is well done, modern furnishings with a fairly decent capacity. Excellent service, fast and friendly and helpful waiters. With amazement, for the first time in this place I found a system where I could call the waiter or request the bill via a multi-button installed in the support where the table number is written (SEE PHOTO).
As I said in the title, I expected something better, a pizza or a dough that was said to be different and that made the difference. The thing that left me a little perplexed in quotes is that
once the order was placed, the pizzas arrived within 10/15 minutes, the place was quite full and there had certainly been orders before us. I can imagine and understand that there is more than one person behind preparing a dough, seasoning them and putting them in the oven, but when
when the pizzas arrived at the table they were NOT very hot or smoking, but they were lukewarm, pass me the right adjective, ditto for the pasta omelette. Since I am intolerant to flour and dairy products and since I was here by now, I wanted to take a risk and get a normal pizza with the hope that I wouldn't go through hell during the night.
At the time of writing this review, the night is over and I must say that I didn't have any problems with the pizza I ate. The cornice is quite high
very thin in the center which tends to sag, we also took a fried montanara and I must say that it didn't surprise me that much, I conclude by saying that the place is nice but I think it is important first of all to eat a good pizza and then everything the side dish, the Service and the Bill.
N.B. THEY DO NOT MAKE GLUTEN-FREE PIZZAS, BUT BY ASKING WHEN ORDERING IT IS POSSIBLE TO REQUEST THAT THE PIZZA ORDERED BE WITH LACTOSE-FREE MOZZARELLA.
Final bill in the norm perhaps a little bit for four people, I want to say one thing as I did even if I'm not mistaken in past reviews
regarding pizzerias and pizza, the world of pizza is immense, indescribable, gigantic, I can't like this type of pizza, but 100 other people can like it, which is why I think we need to evaluate on the spot.
Pasqualino D
.
27 Ottobre 2024
6,0
Beautiful environment, very kind and qualified staff, special pizza
Maria Iurato
.
19 Ottobre 2024
8,0
I went to a beautiful location for the first time last night! The structure is accessible to disabled people, the furnishings are very nice and the staff is professional and kind... the pizza is excellent both for the dough and the ingredients! Anyway, congratulations to chef Bove
Giovanni Grasso
.
07 Ottobre 2024
10,0
Excellent local pizza, clean and welcoming, service a little slow
Gabriele Simone
.
04 Ottobre 2024
8,0