I ate well, a working lunch overlooking the sea. Friendly and precise staff. I tasted the dishes of the day, off the menu, excellent fresh fish. Just one note, I don't like sparkling water served in non-single use bottles. I understand the importance of protecting the environment, but in my opinion they are difficult to clean...
Gabriele Pinasco
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03 Aprile 2024
8,0
Everything very good, food, treatment and fantastic place
Andrea Gomez
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02 Aprile 2024
10,0
All very good, abundant dishes that can be divided and spent at a reasonable price, not to mention the location near the sea...with great pleasure
Raffaella
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02 Aprile 2024
8,0
Already attracted by the nice name of the place we arrive at this place welcomed in a friendly way.....everything very good, all homemade...and you can taste it...glass of traminer worthy of note....and in closing a very honest total bill! We will definitely be back to try other dishes and try the very beautiful outdoor area under construction! See you soon
Silvana F.
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29 Marzo 2024
10,0
Excellent lunch break, portions as generous as the kindness of the owner!!!
The boys of the glass of Milan
Davide Brambilla
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26 Marzo 2024
10,0
I certainly had a very good lunch but I can't give the 4 stars for the vegetable cream accompanied by the dessert... the frying and the starter were excellent. Very welcoming place, friendly staff
Daniela Mattioli
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25 Marzo 2024
6,0
the food is very good, it's a shame that the new staff is totally inexperienced
nicole treccani
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17 Marzo 2024
6,0
Every year we stop at this restaurant and we enjoy it very much. Twice in a row we tried the tasting menu but my partner and I eat very little in fact the menu was too much. Two weeks ago we were there and ordered à la carte. Ate very well and just right. Very nice place. Good service. The scoop of cream on the dessert is inevitable! Well done!
Isabella Conio
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17 Marzo 2024
10,0
È la terza volta che mangiamo in questo locale.
A differenza delle due precedenti occasioni, in cui eravamo soprattutto desiderosi di cenare con il fritto misto, abbiamo optato per baccalà mantecato e carpaccio di salmone e, a seguire, supreme di tonno “in scatola” e filetto di ombrina al forno (quest’ultima era una proposta fuori menù).
Come dolci abbiamo preso un tortino alle mele e zenzero ed una panna cotta con frutti di bosco.
Tutti i piatti sono stati accompagnati da dell’ottimo Dolcetto d’Alba.
Voglio sottolineare la cura con cui tutte le portate sono state preparate, in particolare due:
-la “scatola” dove si trovava la supreme di tonno è una cassetta con un letto di erbe aromatiche che conferiscono un sapore eccezionale al pesce
-i frutti di bosco abbinati alla panna cotta non erano il solito topping dolciastro, bensì veri frutti di bosco.
In ultimo voglio ringraziare sia il titolare sia la sua assistente per la gentilezza e la premura nel servirci.
Ho scritto volutamente “assistente”, perché, per la professionalità dimostrata da questa ragazza, definirla semplicemente cameriera sarebbe sminuirla.
Z5035BFmarcod
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28 Gennaio 2024
10,0
Ristorante sul lungomare di Imperia, locale piccolo ma con un fantastico dehor sulla passeggiata in riva al mare. Dentro una bella cantina sotterranea.
Pranzato per lavoro con alcuni colleghi. Gentilezza e cortesia dello staff e pesce ottimo. Consigliato
ziogiac
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17 Ottobre 2023
8,0