Fascinating experience. Surprising. The hit you don't expect. From the appetizer to the dessert, everything is made with top quality raw materials. The first courses are incredible, you have to know how to make homemade pasta and you have to make the most of it. And they know how to do it properly. A large part of the restaurant industry should take inspiration from places like this. Chapeau.
fabrizio campagnoli
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11 Gennaio 2025
10,0
We were pleasantly surprised. Excellent cuts of meat, outstanding Tbone. Good service and warm atmosphere. Very good quality-price ratio. Kindness of the owner, waitress and cook to highlight. We will return. Highly recommended.
SONIA Alvarez
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04 Gennaio 2025
10,0
Un ristorante che ha 20 anni ma non li dimostra...
La capacità di rinnovarsi pur rimanendo fedele ai panigacci, da assaggiare assolutamente oltre ai menù stagionali, accompagnati da ottimi vini.
Consigliati i dolci che si possono assaporare in questo locale. Paola e Gustavo sono ottimi "padroni di casa"
lucrezia gallotta
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02 Gennaio 2025
10,0
Quality, courtesy and competence of Gustavo TOP but... the real discovery and surprise is the new cuisine of the chef Signora Paola, truly exceptional.
Serratore family
Francesco Serratore
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17 Novembre 2024
10,0
Had lunch today with friends, excellent value for money, really good food, I recommend it
Paolo Menale
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02 Novembre 2024
10,0
Very nice location, warm and welcoming. Family lunch from starter to dessert. Ate very well and with the right calm, the right breaks. Good selection of wines. Excellent quality food and cooked very well. A place you don't expect.
Sergio Velotto
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28 Ottobre 2024
10,0
Everything was perfect and quality, I recommend!
Anthony Bouin
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26 Ottobre 2024
10,0
Pleasant environment that differs well from other local restaurants, located in the center square. Well cooked dishes with good quality ingredients. To be recommended
Donato Rocco
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12 Ottobre 2024
8,0
Su una piccola ma accogliente terrazza potrete assaggiare dei saporiti 'panigacci' conditi con olio e parmigiano e pesto fresco, aciduli quelli conditi con sugo ai funghi.
Di buona qualità la tagliata di manzo, rucola e pomodorini, secca ed insapore la bistecca di maiale.
Servizio celere e cortese.
Prezzi economici rispetto alla media.
Alessia
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27 Agosto 2024
6,0
Siamo stati in questo ristorante vineria con vista sulla piazza (riservato un tavolo su uno dei due terrazzini, molto carino)
Abbiamo preso antipasto misto con la mozzarella locale ottima con il panigaccio e la carne.
La selezione dei vini locali Aglianico e Taurasi fantastica, assaggiati entrambi.
Ottimo locale prezzo tutto sommato nella norma, considerato anche la collocazione centrale.
GIUDIZIO MOLTO BUONO
Strillone
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02 Agosto 2024
8,0