Informal atmosphere, delicious, honest and beautiful dishes. A warm welcome in Genoa for a very diverse audience. Very much enjoyed the excellent service and the innovative menu. Cozy place, off the beaten track.
Marielle Van der Leeuw
.
10 Agosto 2024
10,0
We stayed 2 days in a row because we really liked it the first time.
The ambience is original, interesting and homely.
The service is first class and always has a relaxed smile.
The food is fantastic! A little more expensive, but really worth every cent!! Simpler food was immediately offered to the children. Each of us has thought about licking our plate several times in order to fully enjoy every delicacy ;)
Christina Täubel
.
27 Luglio 2024
10,0
This restaurant has an incredible atmosphere, located under the ancient wall, hidden behind wide trees.
Every time I come there, feels very cozy.
Staff is very welcoming, never long waiting.
Food is very good as well. Especially risotto with raspberries and anchovies! Just for that I am ready to come back there again and again!
Elizaveta Letyagina
.
26 Luglio 2024
10,0
Beautiful restaurant-bistro, delicate and intimate setting. Delicious and not at all obvious dishes. A refined cuisine but within everyone's reach. Incredible combinations like the risotto with anchovies and raspberries (I recommend it, it's amazing!) Fabio and all his staff are perfect, helpful, kind and truly professional. Cleanliness, very fresh products. Truly a gem in the city. Easy parking. Tables both inside and outside. In short, go there! :-)
Paola P
.
24 Luglio 2024
10,0
A long story where cooking is art. I ate really well. Of course, the prices are not cheap, but it's better to pay a little more and eat well.
Gianni Gargiulo
.
07 Luglio 2024
10,0
I had a really great food experience here: I came without reservation and had a seat immediately. The service was quick, the food was tasty. Also they have natural wine in the restaurant. Highly recommend
Catherine Davimoka
.
23 Giugno 2024
10,0
Romantic dinner with my partner, 65 euros each for two dishes, plus dessert, coffee and wine, kind staff, elegant setting, excellent cuisine
Irene Patania
.
23 Giugno 2024
10,0
Excellent restaurant in the center of Genoa, a few steps from Via XX Settembre and the Carignano district. Nice environment with right spacing between tables; welcoming and professional service; excellent wine list; the menu is quite varied in a traditional cuisine revisited but which enhances the raw materials without causing confusion; excellent starters include creamed cod and fish carpaccio seasoned in an original but delicate way; the gnocchi in brie cream and pepper powder are good, as are the troccoli alla nerano, perhaps slightly savoury; good desserts, excellent panera; to come back to try the second courses that look appetizing. Pleasant experience!
carlo “TheAngler75” t.
.
27 Maggio 2024
8,0
Ottimo ristorante nel pieno centro di Genova, a pochi passi da via XX Settembre e il quartiere di Carignano. Ambiente curato con giusta spaziatura tra i tavoli; servizio accogliente e professionale; ottima carta dei vini; il menù è abbastanza vario in una cucina tradizionale rivisitata ma che valorizza le materie prime senza fare confusione; tra gli antipasti ottimi il baccalà mantecato e il carpaccio di pesce condito in maniera originale ma delicata; buoni gli gnocchetti in crema di brie e polvere di peperoni come i troccoli alla nerano, forse leggermente sapidi; buoni i dolci, ottima la panera; da tornare per provare dei secondi che sembrano appetitosi. Esperienza piacevole!
Carlotto75
.
27 Maggio 2024
8,0
Il voto giusto sarebbe di 2 palline e mezzo, ma visto che non si può ne metto 3 di incoraggiamento. Consideratelo un 6 e mezzo.
Locale esteticamente piacevole, servizio gentile, buona compilation di musica anni 80 a un volume adatto al sottofondo. Accogliente.
Abbiamo preso: 1 antipasto, 3 primi, 2 secondi, 2 dolci, 1 caffè, 2 calici generosi di vino e acqua. Spesa 156 euro circa, 52 a testa.
Il problema principale è stata la cottura della pasta: pur avendo preso tutti piatti diversi era davvero troppo, troppo al dente. In alcune parti era ancora cruda. Peccato.
Le porzioni vanno bene ma sono un po' al limite.
Ad esempio, se non ricordo male, il piatto di agnello per 25 € l'ho trovato troppo caro, considerata la quantità e che non era proprio perfetto; era buono, ma il fondo di cottura troppo poco e alcune parti risultavano un po' secche.
I dolci erano buoni, specialmente quello di carote, ma anche qui la porzione era abbastanza esigua. Tre pezzetti piccoli.
Nonostante questi difetti faccio comunque i complimenti, e per simpatia assegno questi 3 pallini di incoraggiamento. Basta poco per mettere a posto queste cose e fare un piccolo salto di qualità.
IlGolosoneVagabondo
.
03 Aprile 2024
6,0