If you are looking for a restaurant that best expresses the true Ligurian tradition, this is the right place. Here the cuisine is not only excellent, but represents a real journey into the authentic flavors of a Liguria that, unfortunately, is disappearing from the gastronomic panorama.
The raw materials are carefully selected and always very fresh, guaranteeing dishes that respect seasonality and tradition. The menu offers Ligurian recipes that are now unobtainable elsewhere, prepared with the mastery of those who know and love this land. From trofie with pesto with the authentic touch of the past, to fish soups that taste of the sea and history, to baked fish made with typical preparations that reflect the true soul of Ligurian cuisine.
The quality-price ratio is simply inimitable. Here you eat well, in an environment that transmits passion for tradition and respect for the recipes of the past.
In Tigullio, without fear of being contradicted, I can say that it is the best restaurant for those who want to rediscover the true flavors of Liguria. An unmissable experience for those who love authentic cuisine.
Bruce Rudy
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18 Marzo 2025
10,0
For me, an ideal place to eat and drink well in a quiet environment with a very knowledgeable owner who knows how to advise you on which wine to have.
The variety of cheese is very special
rene nijman
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12 Marzo 2025
10,0
Ideal place for people with gluten allergies and high quality food
TARCISIO DA SILVA NUNES
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12 Marzo 2025
10,0
ristorante di pesce spettacolare , con prodotti freschi e di grande qualità , titolare e personali molto gentili e accoglienti , leggevo la recensione prima che dice che e’ caro , si forse in proporzione al chiosco dei panini dove probabilmente è abituato a sfamarsi , io invece in considerazione della grande qualità offerta lo trovo economico . Complimenti
Ares184
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03 Marzo 2025
10,0
A certainty, whether you choose land or sea cuisine, everything is always excellent as is the choice of wines and the competence of the owner.
Fabio Capurro
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23 Febbraio 2025
10,0
Excellent cuisine at reasonable prices. The owner is very nice and able to put you at ease.
Michele “Mik” Orlandi
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16 Gennaio 2025
10,0
The manager of the restaurant is a very knowledgeable and competent person, an excellent chef, and a great cheese expert, so much so that he proposes themed evenings every year in November. The dishes are very good, often with special seasonal 'themes'. The service is very efficient. Prices in line with a restaurant of this level.
diego Lanzone
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14 Gennaio 2025
10,0
Good cooking. Quiet and serene environment.
Giuseppe Lucatorto
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07 Gennaio 2025
8,0
Excellent experience, good and fresh fish, I highly recommend the lobster first course and the truly exquisite desserts.
Lots of gluten free choices.
Excellent wine list reference.
Jessica Baruca
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06 Gennaio 2025
10,0
Che dire le aspettative erano molto alte, però la serata non si è trasformata in magia: dopo aver fatto un sacco di km mi aspettavo assolutamente qualcosa di meglio organizzato è più articolato.La cena prevede, oltre ai formaggi, un tris di antipasti ed un primo e due tipologie di vini. Intanto se chiedi il bis NON E' PREVISTO. Inoltre a servire i formaggi al buffet c'è solo il titolare e questo comporta un intasamento per prendere il tuo piatto di formaggio. Infine le porzioni sono veramente piccole pertanto ogni volta bisogna fare 3/4 giri per degustare un pezzettino di formaggio, Bella idea ma la formula va assolutamente rivista. Dulcis in fundo l'accoglienza genovese si è fatta sentire: non mi sono sentito ne coccolato ne a casa. Peccato perché la scelta dei formaggi e la qualità era veramente OTTIMA, cosi come i vini che abbiamo bevuto era anch'essi di qualità. Peccato una serata che non ha scaldato i cuori.
Fabio D
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31 Dicembre 2024
6,0