Excellent cuisine at reasonable prices. The owner is very nice and able to put you at ease.
Michele “Mik” Orlandi
.
16 Gennaio 2025
10,0
The manager of the restaurant is a very knowledgeable and competent person, an excellent chef, and a great cheese expert, so much so that he proposes themed evenings every year in November. The dishes are very good, often with special seasonal 'themes'. The service is very efficient. Prices in line with a restaurant of this level.
diego Lanzone
.
14 Gennaio 2025
10,0
Good cooking. Quiet and serene environment.
Giuseppe Lucatorto
.
07 Gennaio 2025
8,0
Excellent experience, good and fresh fish, I highly recommend the lobster first course and the truly exquisite desserts.
Lots of gluten free choices.
Excellent wine list reference.
Jessica Baruca
.
06 Gennaio 2025
10,0
Che dire le aspettative erano molto alte, però la serata non si è trasformata in magia: dopo aver fatto un sacco di km mi aspettavo assolutamente qualcosa di meglio organizzato è più articolato.La cena prevede, oltre ai formaggi, un tris di antipasti ed un primo e due tipologie di vini. Intanto se chiedi il bis NON E' PREVISTO. Inoltre a servire i formaggi al buffet c'è solo il titolare e questo comporta un intasamento per prendere il tuo piatto di formaggio. Infine le porzioni sono veramente piccole pertanto ogni volta bisogna fare 3/4 giri per degustare un pezzettino di formaggio, Bella idea ma la formula va assolutamente rivista. Dulcis in fundo l'accoglienza genovese si è fatta sentire: non mi sono sentito ne coccolato ne a casa. Peccato perché la scelta dei formaggi e la qualità era veramente OTTIMA, cosi come i vini che abbiamo bevuto era anch'essi di qualità. Peccato una serata che non ha scaldato i cuori.
Fabio D
.
31 Dicembre 2024
6,0
Company dinner, good first courses. Portions of ravioli too small, very good desserts. Prices a little high.
Tiziana Olivieri
.
11 Dicembre 2024
8,0
This is another review: yesterday, cheese evening, with cheese-based menus and wines chosen by them, plus a table set with more than 120 types of cheese from artisan cheesemakers chosen by Maurizio, who has a rare culture and passion . He's simply sublime, I love him!!!!!
A friend brought us, the place was very pleasant, the space between the tables was large and the food was very good. Thank you so much 😘
Daniel Danegoli
.
01 Dicembre 2024
10,0
Very good, simply fantastic and above all welcoming and kind from starter to dessert, I must say that the spaghetti for celiacs was fantastic, there was no difference with traditional pasta, good, we will be back
Rocco Telesca
.
01 Novembre 2024
10,0
Excellent establishment serving local fish exquisitely prepared and well presented.
Some dishes can only be found in this area.
Seafood and fish are highly recommended, and the owner is also a wine expert and willing to share his knowledge for pairing.
Simone Sello
.
22 Agosto 2024
10,0
Per me il mio posto dove mangiare pesce nel levante a prezzi giusti. Il crudo di pesce freschissimo a 25€ com dentice e tartare, ravioli di acciughe con sugo di acciughe€15 squisite. Per una cena con 5 portate e una bottiglia di vino a €119. Super consigliato.
jessy-ma
.
29 Luglio 2024
10,0