I had dinner with my family, excellent quality food, the place is well looked after. In the company of the dining room manager Nicola, a wonderful person, and who takes care of the customer from when you sit down at the table to when you get up to leave. I recommend it to everyone.
V. Man
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12 Aprile 2025
10,0
Really good I suggest to go and take the appetizer testing
Gianluca Mazzini
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08 Marzo 2025
10,0
Ancora una volta i nostri amici ci hanno chiesto di andare in questo bel ristorante che ci piace sempre tanto e dove siamo sicuri che mangiamo benissimo! infatti! Antipasti di gamberetti con spuntature di cicoria, chi un favoloso risotto alla pescatora è una grigliata spettacolare che conteneva di tutto e di più! Un buon vino e alla fine la loro cioccolata da urlo!!! Che dirvi di più? Andateci e poi farete come noi che ogni tanto una capatina la facciamo!!!
Rossa2023
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16 Febbraio 2025
8,0
Friendly and competent staff. Fast and well-groomed service. The fish starters are delicious and excellent fried and grilled. Adequate price quality
riri raggi
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09 Febbraio 2025
10,0
Mmm nothing much, honestly. Without infamy and without praise. I like the hospitality of the owner, but the tables were sometimes too crowded together and I didn't appreciate that simple lupins were passed around like a large clam on the menu. Tried the salmon lasagne, I liked that one a lot, just as I liked the gnocchi. The pastiera is good, the owners are Neapolitan and make it themselves. If you want to try it, I recommend the summer period due to the presence of a small garden.
M F
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23 Gennaio 2025
6,0
The best place to eat fish in Bologna. Top
Marina Marcello
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02 Gennaio 2025
10,0
Visited for lunch. Average quality of fish, progressively longer waiting times leading to abandonment. Not enough staff to manage the rooms.
marco rasi
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27 Dicembre 2024
6,0
Excellent place with very good fish 🐟. Nice dishes. Professionalism from all the staff
Alessandro Spadoni
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10 Dicembre 2024
8,0
Do you want to eat fish in Bologna? Then go to Luigi who will advise you on the best. In the kitchen Alberto is a young but already competitive chef both in traditional cuisine and in its innovative expressions. Hi folks! I returned to the Marinaio from Luigi who was always courteous and jovial, not all restaurant managers are like that. Alberto the chef puts his experience and passion into every dish he offers. If you haven't already done so, go and enjoy their cuisine.
Giovanni Cristiano
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06 Dicembre 2024
10,0
Torniamo al Marinaio? Così i nostri amici e quindi non riuscendo a dire di no, poiché questo ristorante ci piace moltissimo e quindi ci andiamo spessissimo!! Mangiato benissimo dagli antipasti uno più buono dell”altro! Un Risottino buonissimo e anche degli spiedini di gamberetti e seppur deliziosi. Una buona bottiglia di vino e per finire la favolosa cioccolata che ci piace tantissimo! Il servizio gentile e cordiale e che dirvi di più?? Andateci e farete come noi!!!!
Rossa2023
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17 Novembre 2024
8,0