Excellent location friendly staff Amazing menu from starters to desserts to try Guys trust me good value for money
Luciano Sineri
.
03 Novembre 2024
10,0
Restaurant found by chance reading an enthusiastic review. Located outside a small town but the navigator locates it.
Run by a friendly married couple, it is inside a beautiful private house. They offer three very interesting fixed menus which are more than abundant with slightly revisited typical Sicilian products. All good and pleasant to the taste and sight. The wine offered is good. Good starters. The fish couscous with mussels and squid is good, the busiate alla trapanese and the swordfish rolls are good. Price appropriate to quantity and quality.
Salvatore
.
05 Ottobre 2024
10,0
Superlative. 5 stars are few!
I ate some busiate with exceptional Trapani pesto. But everything is delicious, from the starter to the dessert. Very kind and friendly owners.
EMANUELA BEVILACQUA
.
23 Settembre 2024
10,0
Beautiful evening with my family, excellent fresh and well served and cooked food, we will be back 🤗
Vincenza Sinistra
.
16 Settembre 2024
10,0
Just go here, its 5 star in everyway. Fine dinning with a family feel and at a absolute bargin. A week in this country and this was the best place in every category by far. Thanks so much
Adam Thompson
.
10 Settembre 2024
10,0
I decided to give 5 stars since I smelled the glass of wine and the appetizer. HEAVENLY!!
Silvia Bertino
.
09 Settembre 2024
10,0
We had an extraordinary time with Fulvia and Cristoforo, the owners of this place perched in the vineyards. The food is delicious, deeply Sicilian. The price-quality ratio is more than fair. The couple is incredibly kind. With them, we laughed a lot at the small table specially set up outside for us. Run there! ✨
Jean Barro
.
08 Settembre 2024
10,0
This restaurant is exceptional. The dishes are excellent, I chose the marine menu, for €40 you have 3 dishes and a dessert which are succulent and very nicely presented. The owners are friendly and smiling, a rare option in restaurants in the region
Fred Saussol
.
03 Settembre 2024
10,0
Ci siamo capitati quasi per caso tornando da una visita a Segesta. Era sera tardi e nonostante l'orario, quasi di chiusura, ci hanno ricevuto come a casa loro. Abbiamo preso la busiata alla trapanese squisita e un couscous di pesce molto buono. Hanno anche delle proposte vegetariane, non facile da trovare in zona. La Sig.ra Fulvia e il suo marito sono 2 persone squisite che ti accolgono e raccontano storie e curiosità locali. Peccato che la vacanza stava finendo, altrimenti ci saremo tornati.
patricia_stamponi
.
12 Agosto 2024
8,0
Posto un po' fuori mano nella campagna trapanese tuttavia i piatti valgono moltissimo il viaggio. Abbiamo chiesto il menù mare. Tris di antipasti: cozze alla normanna buonissime, polpette di sarde con il sughetto sfiziose, polpo alla alsaziana interessante. Per primo cuscus incocciato fino alla trapanese con mandorle tostate e brodo di pesce a parte, per secondo 3 involtini di pesce spada abbastanza grandi con pomodorini e patate squisito, per dessert parfait al pistacchio invece della delizia al limone che ha preso mio figlio entrambi buonissimi. Ristorante a gestione familiare, i figli in cucina i genitori in sala, premurosi e ospitali e simpatici. Torneremo per assaggiare le specialità di terra.
vitalefabi
.
11 Agosto 2024
10,0