Every year we get the buffalo, really
very good and at a good price! Recommended, we will be back again next year!
Rossella Trotta
.
31 Agosto 2024
8,0
Excellent cuisine, prices a little high
Paolo della Calce
.
25 Agosto 2024
8,0
Anyone who doesn't know the bistro bar with small delicatessen, "Il Fornaio", as a former bakery, has missed something. Culinary pleasure at its finest. The art lies in simplicity, and the guests are as different as life itself. Rosanna and her team make everyone feel comfortable and valued.
And, there is always a snack, even late at night...
***************************
I don't conosce the 'bar-bistrot' with the kitchen, and the piccola gastronomia "Il Fornaio", in quantity ex panetteria, is perso qualcosa. Picacere culinario al suo meglio. The art is in its own way and the animals are as varied as the life of Stessa. Rosanna and her team fanno sentire tutti a proprio agio e apprezzati. E lo spuntino c'è semper, also a tarda notte... (18.08.24)
*********************
Very good seasonal dishes, the best vegetables and meat from the region. Fish dishes are always fresh and top, as befits Sabaudia by the sea.
And there is also a small delicatessen. ************
****** Very good seasonal dishes, the best vegetables and meat from the region. The fish dishes always fresh and taste great, as it should be for Sabaudia by the sea. And there is also a small internal market of delicatesses.
Giovanni Deriu
.
18 Agosto 2024
10,0
Wer die Bistro-Bar mit kleinem Feinkostladen, "Il Fornaio", als ehemalige Bäckerei noch nicht kennt, hat etwas verpasst. Gaumengenuss vom Feinsten. Die Kunst liegt in der Einfachheit, und, die Gäste so unterschiedlich, wie das Leben selbst. Bei Rosanna und ihrem Team fühlen sich alle wohl und gewertschätzt.
Und, einen Snack, auch zur späten Stunde, gibt es immer...
***************
Chi non conosce il 'bar bistrot, e la cucina' con piccola gastronomia "Il Fornaio", in quanto un' ex panetteria, si è perso qualcosa. Piacere culinario al suo meglio. L'arte sta nella semplicità e gli ospiti sono diversi come la vita stessa. Rosanna e il suo team fanno sentire tutti a proprio agio ed apprezzati. E lo spuntino c'è sempre, anche a tarda notte...
Giovanni D
.
18 Agosto 2024
10,0
Eravamo capitati per caso in questo locale, siamo stati attratti dalla musica di un sassofonista veramente bravo.
Abbiamo deciso di fermarci, abbiamo cenato a buffet, un ricco buffet, non mancava nulla, alla fine abbiamo mangiato persino i pop corn. La cena è stata accompagnata da un musicista che dopo averci coinvolto nei canti ci ha persino fatto ballare con la disco anni 80. Insomma una fantastica serata con i fiocchi e soprattutto inaspettata...
Ps. Costo del buffer 22 euro, prezzo onesto per tutte le cose buone che conteneva.
Da ripetere.
Croma
.
09 Agosto 2024
10,0
Very nice place and they make good pizza especially the red one I also make sandwiches there when I go to the beach and they are delicious the staff is very friendly
Vincenza Acri
.
24 Luglio 2024
10,0
Excellent for a snack at reasonable prices.
Stefano Raponi
.
07 Luglio 2024
10,0