Negative experience. Entrecote to forget!
savina tarmann
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05 Aprile 2025
Superlative meat, trained but slightly disorganized staff.
We ask for still water and they bring it sparkling
We ask for asparagus as a side dish and they bring endive
We ask for house wine and they bring it in bottles.
A few too many oversights, but all good
Easy place to reach, nice environment and super meat
Luca Michelizza
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04 Aprile 2025
Simply TOP.
A must if you want excellent meat
daniele boccalon
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30 Marzo 2025
Lunch break. Excellent à la carte menu! Friendly and professional staff. Four stars because the wine...sorry to say but it wasn't a good wine.
Luca Orlando
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24 Marzo 2025
A dispetto di altre recensioni negative dico:” ogni volta che vengo in questo locale, oltre alla eccelsa qualità trovo un’accoglienza degna di un locale pubblico dove OGGI si fatica a trovare. Quindi, se fatichi a trovare un motivo per venire in questo locale, stai a casa tua!
Caterina T
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16 Marzo 2025
Io e mia moglie ci siamo recati il 10 marzo per festeggiare il mio compleanno.
Abbiamo scelto il Carantan perché oltre a non esserci mai stati,siamo decisamente golosi di carne alla brace.
Ne sono rimasto molto soddisfatto.Il personale si è rivelato molto attento e disponibile,il locale carino e senza fronzoli.
Buonissima la tartare,e ottima la costata da 1.3 kg,cotta alla perfezione.Abbiamo preso anche dei dolci che erano veramente eccezionali.
Da ritornarci,senza ombra di dubbio!
La Guardia Dino
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10 Marzo 2025
Incredible taste experience
We took a 950 gram slice of Polish angus (black angus was not available)
As you can see in the photo, the maturation was successful, the fat has "melted" as it should.
I recommend calling first both for the location and to find out if the meat you want is available.
If you have never been to such places, the portion of meat you are going to eat will be at least 900 grams.
So if you get meat at €80 per kg, know that we are there.
Regarding professionalism, very friendly and kind, they were so attentive that they even satisfied me when opening the towels (it was dying of heat)
Excellent appetizers, delicious first courses, top quality steaks, the place is welcoming and the staff is professional and friendly. What can I say, I can't wait to go back!
MARCO PASUT
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09 Febbraio 2025
Really good meat, to be returned for confirmation.
Luca Basso
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08 Febbraio 2025