The food at Il Capriccio is delicious and of high quality. The flavors are excellent and there is a good variety of dishes. However, the service could be better; the staff made us feel like everything had to go quickly and they could have been a lot friendlier. I don't mean all the staff, but the girl who served us. Another negative is the coperto of €2.50 per person, which I think is on the high side. Nevertheless, I would recommend the restaurant for the delicious food.
Njord Willekens
.
09 Luglio 2024
8,0
Unbeatable quality/quantity/price ratio. Worth trying if you want to savor typical Apulian cuisine in a restaurant that serves very generous portions (a "little taste" is equivalent to a whole portion) and excellent quality products, all with a cost of 20 euros each for a first course and a really satisfying starter.
Giovanni Russo
.
01 Luglio 2024
10,0
I returned after many years, only the location has changed... the rest is always better... quality, courtesy and exquisiteness of the dishes.
Caterina Montanaro
.
01 Luglio 2024
10,0
It's always worth going there... everything is good but the tagliolini with lobster are always the highlight!
Filippo Marangi
.
30 Giugno 2024
10,0
Nice place to spend an evening with family or friends, good food that respects the Apulian tradition
Roberto Olivieri
.
25 Giugno 2024
10,0
Good pizza, plentiful first courses, service to be seen again
Giuseppe Bruno
.
23 Giugno 2024
6,0
I recommend appetizers and first courses: lobster, cardoncelli and sausage and the one with porcini mushrooms. Super good and very generous portions
Rossana Daversa
.
18 Giugno 2024
10,0
Fantastic place, immersed in the Itria valley. Friendly and helpful staff. The food was delicious. Advise
Vincenzo Ruggieri
.
16 Giugno 2024
10,0
Cisternino e una città bellissima. un contesto della Puglia unico .tanti locali dove si mangia bene .un locale a cui sono affezionato e il ristorante IL CAPRICCIO, a circa un Kilometro da Cisternino località Caranna.immerso nel verde questo ristorante e un posto gradevole da provare .cucina di alta qualità con menù che porta in tavola i prodotti migliori del posto .i proprietari lavorano per dare il meglio e i nuovi padroncini cioè i figli dei proprietari sono ragazzi eccezionali .Bravi
Recchia Cosimo
.
24 Febbraio 2024
10,0
Un posto tradizionale, nelle campagne della Valle d'Itria,che è sempre una garanzia. Ottimi piatti tipici della nostra cucina, porzioni abbondanti e prezzi davvero convenienti.
La pasta è 'fatta in casa' da loro e dalla grande finestra è possibile vedere la preparazione.
Consiglio antipasto della casa,tagliolini all'aragostella e la torta di mele calda con gelato.
Personale gentile e disponibile.
Consiglio.
fly79
.
16 Febbraio 2024
10,0