It was a discovery, everything was delicious from the starter to the main courses. The delicious polenta with cheeses, very tasty and delicious savory pie and high quality cured meats. The mushroom risotto was delicate, the paccheri with game ragù a little strong for my taste but good. The second courses, braised meat and tico were fabulous, the meat melted in the mouth. Very friendly and helpful staff.
Compliments!
alessandra pignarolo
.
16 Dicembre 2024
8,0
very good ossobuco :-) very well prepared, large and soft as it should be!
Stefano Perotto
.
14 Dicembre 2024
8,0
Family lunch for an important occasion. Delicious food from appetizer to dessert... I think I ate the best braised meat of my life. Dishes definitely prepared for lunch (not the day before and reheated) and of good quality. Courtesy and helpfulness of the staff (which is not so obvious nowadays). We will return very soon and very happily.
Deborah Barbieri
.
10 Novembre 2024
10,0
Honestly a little expensive for what it offers
Alessandro Carlucci
.
08 Novembre 2024
6,0
Ever since a friend of mine introduced me to it, I've been going back every time I need to celebrate something with friends or with my wife
GIANCARLO ROBBIANI
.
19 Ottobre 2024
10,0
Comfortable environment with seasonal menu. Excellent food and good plating. Kindness and excellent service. I recommend it.
Pegaso Alato
.
06 Ottobre 2024
8,0
More restaurant than farmhouse, even in price, but still all very good
Marco Castoldi
.
23 Settembre 2024
6,0
Rustic place but highly recommended
Roberto Aldeghi
.
08 Agosto 2024
8,0
Oramai sono anni che il giorno del nostro anniversario andiamo a pranzare, ritornare in questo locale a noi caro per un insieme di ragioni che sfiorano gli oltre trent’anni di vita. Lo chef Mario, ha raggiunti livelli di una cucina straordinariamente elevato e nello stesso momento di una naturalezza di portate che donano profumi e sapori, ti riportano nel tempo, (adoro le puntine di Vitelle arrostite, mi estraneo…). Da un po' di tempo c’è Daniele, uno chef che ha portato innovazione ed un aiuto a Mario. Descrivere il locale, ti proietta negli anni cinquanta ma ben curato, elegante con le attenzioni che Ilaria, capo maître, e con Jessica tengono curato, nel servizio sono ineccepibili, dove il cliente che sa apprezzare si trova a suo agio.
Angelo C
.
17 Luglio 2024
8,0
Piatti bellissimi da vedere e ottimi da mangiare. Ci sono stata più volte e Il Brughetto é sempre una sicurezza. Da provare.
Rossana
.
03 Luglio 2024
10,0