Ibirrattieri In Mazara del vallo

7,8

Basado en 189 opiniones encontradas en 2 webs


tend

14
Di 94
in Mazara del vallo
8
Di 45
di cucina Italiana in Mazara del vallo

I clienti commentano i loro piatti di...

carne hamburger

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Recensioni Nota
Google 181 9.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 8 8.8
A well-stocked beer house, perfect for spending a quiet evening
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15 Giugno 2025
Beautiful evening, pleasant and welcoming place, good service, good food and excellent beer offer... recommended
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11 Maggio 2025
Food; two good sandwiches, with classic industrial chips as a side dish. Good but expensive, 24 euros. Never mind, Rage Against the Machine is here! Service: Good draft beers. Too bad they arrived RIGHT AFTER the sandwiches... come on. Bring them straight away so while they wait they finish and ask for an encore...Okay Soundgarden are here! Atmosphere: It was 5 until you stopped Black Sabbath to move on to Vasco Rossi, Mia Martini and Massimo Ranieri!!! Let's be serious... How can you enjoy an IPA with Massimo Ranieri?!?!? It's really a shame... P.S. Detailed following the owner's response: 1. Yes, two "Beccamorto": 200g scottona hamburgers for €24. In my opinion they remain expensive given that they cost as much as the Angus burgers in Palermo in the most famous steakhouses. 2. For the beer it was enough to say: "We need to change the keg, do you want to wait or will we bring you another beer in the meantime?". 3. Music automatically filters customers. We only went in for two draft beers and stayed because we liked the music. We certainly wouldn't have ordered food with the music of "mature" people :D Happy Sunday :).
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13 Aprile 2025
Kind and caring. Wednesday evening with Dr. Why was excellent!
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08 Febbraio 2025
Very low quality/price ratio. The food is quite good, but lately they have lost quality. The cuts have become diced and broken down. The variety of beers has also significantly decreased. I sincerely hope that they return to the splendor of when they opened, with excellent meats and a wide variety of beers
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22 Gennaio 2025
Very particular meats but also fried classics for all tastes. Courteous and fast service. The beers are also excellent. I highly recommend
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30 Dicembre 2024

Ristoranti simili a Trapani

7,8
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Recensioni

Ristorante del Lido Zelig Beach

19/07/2025: Zelig immediately gives you a warm welcome—in one word: family, always available. We've had quick lunches, tasty dinners, and carefully prepared dishes with a Sicilian flavor. We loved the evening they organize every Friday with a buffet, live music, disco, and fireworks to finish. I highly recommend an evening or a lovely day at the Zelig Lido.
18/07/2025: I found the staff to be friendly, welcoming, well-organized, and the food to be truly excellent. Thank you!
7,8
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Recensioni

Ristorante Tannure

16/07/2025: Non può mancare una cena al tannure tutte le volte che facciamo un salto a a Vito lo capo … qualità eccelsa delle materie prime , presentazione dei piatti . il gusto incredibile di tutte le pietanze dagli antipasti ai primi e secondi … gentilezza disponibilità del personale tutto .,, vi confermate per noi sempre il ristorante numero 1 di san Vito lo capo Complimenti alla prossima
14/07/2025: Cucina e atmosfera perfetta. Locale elegante e informale allo stesso tempo, un luogo dove poter godere di un'ottima cucina e rilassarsi lasciandosi alle spalle la pretenziosità, circondati dal buon gusto. Lo staff gentilissimo e attento, sempre sorridente e disponibile. Complimenti agli chef che ci hanno deliziato con esplosioni di sapori che ancora ci accompagnano. Il cubo di tonno con batata dolce, fonduta di Ragusano DOP e olio al basilico un connubio perfetto di sapori che avvolgono il palato e regalano un esperienza culinaria unica. Lo spaghettone secco con burro acido, limone candito e bottarga di tonno strepitoso, un equilibrio perfettamente bilanciato che regala un'emozione golosa e raffinata. E ancora lo sgombro croccante con vastedda del Belice, salsa al miele e cedro e lattuga brasata, panatura da oscar e sapori nuovi e antichi al contempo. Il calamaro con estratto di caponata, croccante di riso nero e melanzana affumicata, in cui non solo ogni singolo sapore è esaltato, ma in cui il palato viene accompagnato a riconoscere ogni singolo ingrediente della composizione. E tanto altro ancora... Piatti pensati e realizzati con passione autentica e intelligenza gastronomica. Insomma un luogo del cuore per chi ama mangiare bene e ama immergersi nell'essenza dei sapori, in un ambiente curato ma mai artefatto e impostato, dove il cibo parla e racconta, e chi lo serve lo fa con calore e competenza.

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