Pizza numero, wood oven, perfect dough and cooking!! !
Alessandro Murroni
.
27 Agosto 2024
8,0
Really very good pizza, very kind and above all always smiling staff, simple but very clean and tidy place. More than recommended!
Samantha Pittioni
.
23 Agosto 2024
10,0
We had the first real pizza of our first vacation in Sardinia! We ordered a Margarita, a Vegetarian and a Bud Spencer pizza. Since I also work in a pizzeria, my daughter is no stranger to the world of pizza baking. The staff very kindly invited her behind the counter, and she made the Margarita pizza himself! 🤩 A traditional thin pizza dough, wood-fired oven and lots of love! that's all you need for a good pizza, and we have it all here!
Grazie ragazzi.....
Krisztián Varga
.
14 Agosto 2024
10,0
We found this pizzeria by chance and I must say that we were satisfied. Very kind staff, the girls who welcome you are very kind and smiling, the pizza 🍕 is delicious. It is served on a plate to keep it warm. We ate the excellent Carofortina. Top quality ingredients. The light fries were also very good, you could see that the oil they were in was fresh.
Francesca Lotito
.
14 Agosto 2024
10,0
Very tasty pizza and also pizza taxi possible (but they only speak Italian).
Eva Dillon
.
27 Luglio 2024
10,0
The pizza is excellent, soft, well-leavened, original toppings well combined.
Alba Cara
.
24 Luglio 2024
8,0
Really good pizza. Modern and really successful concept
Georg Asteriadis
.
10 Luglio 2024
10,0
Great pizzeria that really offers all possible and impossible variations of a pizza.
Staff very quick and friendly Price performance 11/10
Natascha Nelles
.
07 Luglio 2024
10,0
Excellent pizza, punctual service, beautiful location 🔝🔝🔝
Fabrizio Guaita
.
04 Luglio 2024
8,0
Mi rammarico di non aver fatto un paio di foto alle pizze perché, come si soul dire, anche l'occhio vuole la sua parte.
Tralasciando l'aspetto estetico delle pizze che preciso erano un piacere da guardare e tornando sol piacere del palato, posso dire con tutta onestà di aver mangiato una pizza davvero d'eccellenza.
La mia salsiccia e friarielli, che per me che sono di Napoli è una cosa sacra, mi ha fatto sentire a casa, non da meno quella di mio figlio con gamberi rossi, fiori di zucca in pastella, granella di pistacchio e burratina, il tutto accompagnato da due franziskaner da mezzo litro.
Grazie, aver avuto la fortuna di essere venuti li da voi per puro caso e aver scoperto una pizzeria, che purtroppo non si trova ad Oristano dove vivo, che sicuramente sarebbe divenuta la mia pizzeria.
Certo è che se dovessi ricapitare ad Iglesias non avrò dubbi su dove andare a cena.
Massimo T
.
25 Aprile 2024
10,0