Typical Italian trattoria. It has been in this location since 1954. Local atmosphere. Homemade pasta. Simply very tasty.
Boris Pokorný
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13 Maggio 2025
10,0
A local restaurant with a really friendly, old school and cosy environment!
I ve tried carbonara, and it was really delicious.
Great prices too
Athina Kapetaniou
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12 Maggio 2025
10,0
The place is small, the decor is beautiful with carefully prepared tables, the appetizers are excellent and the artichokes are excellent.
First courses with homemade pasta....excellent.
Trained and available staff.
Domenico Carbone
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07 Maggio 2025
10,0
We had dinner on April 24, 2025, we asked the lady who served tables and welcomed customers if they had a place as we showed up without booking, she found us a table.
From the proposed menu we chose 4 first courses: bucatini all'amatriciana, tagliatelle with meat sauce, mezzeniche carbonara and gricia.
Very abundant and tasty dishes.
Paolo Zanzottera
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24 Aprile 2025
8,0
Small place where you can taste the classic Roman first courses well. Kind
Giulia Frailich
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21 Aprile 2025
10,0
Dinner, good food even if I expected a little more, but I didn't get the highlights like carbonara, perhaps the response would have been even better, fair price, spacious and sober environment
Alberto Pizzi
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18 Aprile 2025
8,0
nice and intimate environment, not crowded. courteous staff, who know how to put customers at ease.
punctual service and good food, I recommend the cod. average price, only flaw the appetizers are a bit expensive.
typical Roman cuisine I recommend.
MattynosK
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29 Marzo 2025
8,0
One of the few taverns left in Rome, the food is excellent and congratulations to Stefano, who is very kind and friendly
Luca
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20 Marzo 2025
10,0
Scelta dettata dalla distanza dall’hotel in quanto appena arrivati. La voglia in generale è di consumare i pasti in trattorie tradizionali.
Location: tipica trattoria, sala non pretenziosa semplice e calda;
Servizio: simpatico il cameriere puntuale e discreto nei suggerimenti
Portate:
Antipasti tipici, migliore e’ stato “votato” dalla tavolata il bocconcino di baccalà fritto, meno apprezzati, forse per la pastella troppo spessa. Il fiore di zucca e le alici fritte entrambe.
Il primo l’ho preso solo io, mezze maniche alla gricia veramente buone, da fare il bis.
Il secondo è andato a polpette meglio quelle di lesso rispetto a quelle di manzo, ottimi i contorni.
Il dolce buono fatto in casa nulla di eccezionale ma molto gradevole.
Il vino molto buono e ben abbinato alle pietanze, consigliato dal cameriere che ha capito subito i nostri gusti.
Conto: 120€ x
4 antipasti
1 primo
2 secondi
2 verdure
3 dolci
1 caffè
1 bottiglia rosso
2 acque
40€ a testa
Da suggerire per una tranquilla serata in trattoria
enricomazzocco
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14 Marzo 2025
6,0
Salve a tutti, ristorante consigliato da alcuni amici, dobbiamo dire...consiglio giusto. Infatti siamo stati due sere presso questo ristorante che prepara squisiti primi della cucina romana, una fantastica trippa ed una coda alla vaccinara molto buona, anche i dolci sono buonissimi. Servizio impeccabile, personale disponibile e gentile. Spero di ritornarci appena saremo nuovamente a Roma. Super Consigliato...
UmbertoMaria
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31 Gennaio 2025
10,0