Absolutely worth trying, delicious focaccia, light, to be eaten endlessly. Both the Recco type and the normal one. If you're not hungry, you get it. If you're hungry, you won't stop. Inimitable.
Matteo Manrico
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16 Marzo 2025
10,0
Very good focaccia, we tried the classic one and the cheese one. Friendly staff. Must try!
Salvatore I
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16 Febbraio 2025
10,0
Simply, one of the best focaccias in Nervi. The traditional one is very good, the one with onions or pesto is also worth trying. Fair prices and friendly staff. The oven is small so often at lunchtime or on holidays or weekends you are likely to have to queue a bit to be able to taste the oven products.
Marco Garbarino
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07 Febbraio 2025
10,0
Excellent cheese focaccia, very friendly staff
Davide G
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29 Gennaio 2025
10,0
Just got cheese focaccia and farinata... what can I say, delicious! 5 steps away is a bench overlooking the sea... I recommend it. Convenient parking at the railway station
Maicol Annaloro
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14 Gennaio 2025
10,0
Delicious focaccia that you can eat by the sea!
Wija de Boer
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12 Gennaio 2025
10,0
Davvero una sosta soddisfacente. Abbiamo assaggiato diversi prodotti salati e siamo rimasti proprio particolarmente soddisfatti. Location decisamente appartata, ma se c'è la fila qualcosa significa-
Silvano Bertolini
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03 Gennaio 2025
10,0
Excellent Focacceria, located in a strategic point, a stone's throw from the sea and the Anita Garibaldi promenade.
Enrico Faletti
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31 Dicembre 2024
10,0
We returned to Nervi after 8 years and stopped again in this special place with our children. Excellent service from a very kind and helpful girl and delicious focaccia. Mandatory stop before walking along the seafront. See you next time 😌😍
A I
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29 Dicembre 2024
10,0
Personalmente non ho apprezzato le loro preparazioni. Location appartata, all'inizio di uno degli accessi alla Passeggiata Anita Garibaldi.
Farinata così-così, non gustosa, un po' insipida, molto più che sottilissima tanto che sui bordi ancor più sottili, almeno 2 cm. della circonferenza della teglia erano completamente carbonizzati e nessun accenno a rimuovere il carbone prima di servirla, oltre ad essere super minimal la porzione in quanto era uno spicchietto mai visto prima d'ora (vabbè che siamo in Liguria...in questo caso il luogo comune trova riscontro!). Oltre tutto avevamo chiesto che fosse calda invece era meno che tiepida. Pizze farcite al trancio anch'esse così-così, un po' insipide e senza carattere.
Manuela T
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04 Dicembre 2024
6,0