The best pizzoccheri I've ever eaten, highly recommended! The quality/price ratio is right
Anna Menegazzo
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26 Marzo 2025
10,0
I've known this restaurant for more than 10 years, never had any bad surprises, very rustic location near the lake, excellent quality food, local products. In my opinion the best pizzoccheri I have ever eaten with a rich and balanced taste, staff always very courteous and welcoming, normal price but excellent value for money. I always come back willingly. Dinner as a couple we ordered a house starter but it's fine to divide between two, a first course always shared, a taroz and two tagliatelle, wine, water and coffee. We spent a total of €85 what more could you want.
Francesco Carrera
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02 Marzo 2025
10,0
Parto con il dire che mi sento di consigliare questo ristorante, per i prodotti, per la bontà e per la splendida cameriera che ci ha servito a tavola, di una simpatia, educazione e professionalità che oramai è difficile da trovare.
Non posso dare 5 stelle solo perché abbiamo atteso tanto un antipasto (cosa che per ben due volte volevano togliermi il piatto ma continuavo a dire che attendevamo ancora il secondo piatto da condividere) e per i pozzoccheri, che secondo me mancavano proprio di verza, mancava un po la parte vegetale, che in un piatto così carico di grassi, aiuta un po ad alleggerire, ma comunque ottimi.
Per il resto credo di aver mangiato la miglior guancia della mia vita, con un fondo di carne a dir poco divino! Sapore intenso, cremoso e lucido..perfetto!
E la battuta poi, carne ottima ben tagliata, con lardo e noci..tanto attesa ma ne è valsa la pena!
Consigliatissimi gli sciatt ed il taroz!
Nuova scoperta per noi che andavamo da 15 anni in un altro ristorante a Colico, ma avendoci suggerito questo abbiamo voluto provare, credo che diverrà la nostra tappa fissa.
coronahotelSR
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27 Febbraio 2025
8,0
You eat like God with honest prices!!
Mattia Trabucchi Imberti
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22 Febbraio 2025
10,0
We had 2 amazing meals here, everything so fresh and clearly homemade. Great service and lovely atmosphere. It was our wedding annivesary and we received a special heart dessert. Would highly reccomend if you are going to Lake Como !
dylan rodgers
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19 Febbraio 2025
10,0
Had lunch on the terrace on a splendid sunny day in the middle of January.
Greta Scarpa
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10 Febbraio 2025
8,0
The best bresaola ever. The rabbit is also excellent
marcello segato
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09 Febbraio 2025
8,0
Excellent restaurant with typical dishes. Medium-high prices
#supermario1965
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09 Febbraio 2025
8,0
We had lunch on the veranda, well heated but definitely at its best in the hot season
The starters are good, a super for the slops
Delicious pizzoccheri and gnocchi
The desserts are good
We've been missing for a while but we have to make up for lost time!
Advised!!
Nicoletta Ferrari
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15 Dicembre 2024
10,0
Posto splendido! Personale cordiale, cibo di altissima qualità; pizzochero d'oro e ottimi i piatti tradizionali. Consigliatissimo 🤩
Stefano B
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20 Ottobre 2024
10,0