Excellent quality/price. Very kind and knowledgeable owner
diego santangelo
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25 Giugno 2025
10,0
Went for lunch...inedible fried cheese as it was bathed in oil and with goat cheese that was questionable, very questionable...decent sliced loin, side dish of overheated roast potatoes...quite a chaotic place...I would say it's not a good place to eat well, nothing special...nicely displayed in the fridge, costing 61 euros per kg...crazy
Mauro Armani
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24 Giugno 2025
6,0
We went for lunch and took the appetizer and first fish menu.
Really excellent the first mezzemaniche allo scoglio,
Also available gluten free and very good
It is also possible to have gluten free pizza
Friendly and helpful staff
Chiachia Giagia
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19 Giugno 2025
10,0
Welcoming staff,
Food in good context.
Nunzio
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03 Giugno 2025
10,0
Nice place, on the Tortoreto seafront, good and fast service, typical and good dishes, very good pizza and their arrosticini, you eat well and enough with an average quality/price ratio.
Christian Martelli
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02 Giugno 2025
8,0
Nice place, on the seafront, serves both classic and typical Abruzzo dishes. Excellent first courses. Friendly and kind both the owner and the staff.
Emidio Matteis
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21 Maggio 2025
8,0
We had some good appetizers and pizza which is nothing special, but I will go back for the meat, I think it is the real theme of the restaurant
Toni T.
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16 Maggio 2025
8,0
Nice location, facing the sea, good food
Simone mimo
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04 Maggio 2025
10,0
Piccolo tempio marino,
Per i buongustai della carne...
Locale carino. Ampio,
Accogliente...
Piccolo angolo della frollatura
In sala dove è possibile vedere
E scegliere i migliori tagli delle carni,
Anchepiatti tipici
Della tradizione Abruzzese...
A pranzo, menù,
Per tutti i costi.
E tutti i palati...
Portate abbondanti,
Antipasti caldi e freddi,
Sfiziosi...dove gli "agretti"
Hanno fatto la differenza...
I proprietario Edo's
Un tutto fare gentile e cortese,
Perfetto per scatenare serate conviviali,
Nel nome dell'allegria....
Romeo locurcio
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08 Aprile 2025
10,0
Siamo stati in 3, due adulti e una bambina.Location sul lungomare, locale accogliente e titolare cordiale, simpatico ed estroverso. Ottimi gli antipasti: tagliere di salumi e carpaccio di angus affumicato, ottimi i secondi: tagliata di manzo ottima cottura e un agnellino consigliato dal titolare davvero eccellente, tutto accompagnato da un’ottima bottiglia di Montepulciano scelto dalla cantina ben fornita di cantine locali e non. Buona anche la pizza, a nostra figlia è piaciuta molto. Angolo della frollatura molto ben fornito con ottimi tagli di carne in bella vista. Prezzi nella media. Torneremo sicuramente.
Di Marco D
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26 Gennaio 2025
10,0