This is truly a worry-free package.
The hotel is simply fantastic.
All the staff are extremely friendly and always there for the guests.
The rooms are very clean and beautifully furnished. The food is consistently delicious and a dream for anyone with gluten intolerance or celiac disease.
Great hiking tours are offered, and the sauna and wellness area are also top-notch.
We would love to come back 😄
Norma Pickhan-Blanc
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13 Marzo 2025
10,0
A fantastic hotel with wonderful, delicious cuisine. Celiac disease is a true land of milk and honey! We'll definitely be back...!
Andi Kolo
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05 Marzo 2025
10,0
Beautiful hotel in the heart of Campo Tures and the Aurina Valley, well served by public transport, with private parking. Excellent cuisine (especially gluten-free!). The swimming pool and relaxation area are beautiful. We had a great time. Congratulations to the whole family and collaborators.
Silvia GUSMINI
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26 Febbraio 2025
10,0
Absolutely.
Family-run hotel with excellent cuisine. Great value is placed on sustainability.
Manfred Hauner
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23 Gennaio 2025
10,0
Amazing hotel, stunning views from the spa and very friendly/ helpful staff.
Located near a bus station which is very well connected.
Dinner and breakfast were delicious, with lots of options to choose from.
Molly Robinson
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20 Gennaio 2025
10,0
We spent a *wonderful New Year's Eve* at the *Hotel Drumlerhof* and were extremely satisfied! 🎉 The *New Year's Eve dinner* was truly exceptional: refined, tasty and well-presented dishes, a real pleasure for the palate. 🍽️
The *service* was impeccable, with *very kind* and *always smiling* staff, which made the experience even more special. The environment is elegant, welcoming and relaxing, perfect for spending an evening in company, enjoying good food in a warm and refined atmosphere. 🌟
This was our *third New Year's Eve* with them, and as always, they did not disappoint. We will definitely be back! A heartfelt thank you to all the staff for making our stay and dinner so memorable. 🙏
Highly recommended!
Laura Zambon
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03 Gennaio 2025
10,0
Great hotel, we had an amazing stay at Drumlerhof in December 2024. Our rooms were very clean and perfectly maintained, service is extraordinary. The food (half-board) is very authentic, refined and just great overall. Everything (including breakfast) is served at the table (no buffet) which I like because it means you can enjoy your meal in a relaxed setting.
Pascal Hansen
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31 Dicembre 2024
10,0
Ristorante non per tutte le tasche.
Normalmente noi frequentiamo locali più economici ma per un'occasione particolare siamo stati qui e ci siamo trovati bene. Siamo stati all'interno e la location è molto carina e curata senza essere pesante. Anche la mise en place è stata ben equilibrata tra l'eleganza e la modernità.
Ci ha accolto in modo molto professionale e gentile la giovane proprietaria.
Abbiamo preso un antipasto e un secondo a testa. I prodotti sono di livello anche se le porzioni non sono abbondanti. Abbiamo condiviso un dolce in due. Con un bicchiere di vino e una birra abbiamo pagato circa 60 euro a testa. Prezzo adeguato al contesto.
MilMill777
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10 Novembre 2024
10,0
We were guests at the Hotel Drumlerhof for the first time with our two daughters. Our expectations were exceeded many times over! From the really perfect service to the cuisine to the host family and the top employees! EXTRA CLASS! We'll be back in February! Thank you for this great vacation!
Daniel Sch.
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02 Novembre 2024
10,0
C'era una volta l'Alto Adige conveniente, con prezzi fuori dalla media nel senso che erano molto più convenienti del resto d'Italia, ma ormai siamo quasi al livello della Versilia, con eccezioni come questa che va anche oltre. L'ambiente è molto bello, arredamento moderno ed elegante, accoglienza molto cordiale e da una breve analisi del menu ci si rende conto di un paio di cose: questo è un posto molto fighetto dove non trovi un piatto con prezzo in singola cifra (dolci compresi) ma con un menu fin troppo tradizionale e non ricchissimo. Da un posto del genere ti aspetteresti non dico un calice di bollicine come benvenuto, ma almeno il saluto del cuoco, ma non vi è niente di tutto ciò. Passiamo alle pietanze: il mio antipasto è un paio di rotolini di speck avvolti su formaggio di capra, ottimi ma annegati in un piatto di insalata gustosa e croccante, solo che a 16€ ci poteva stare anche un altro rotolino. La tartare di manzo che prende mia moglie è eccellente, con condimento speziato come piace a me. Le porzioni sono comunque abbastanza generose. Seguono dei ravioli (che prende mia moglie) che francamente non mi entusiasmano: abbastanza insipidi e nemmeno adeguatamente conditi. E' decisamente meglio il guanciale che prendo io, morbidissimo e accompagnato da un delizioso puree di zucca. Chiudiamo con due dolci: la creme brulee che prende mia moglie e la frittatina alla ricotta per me, buoni ma cari: 27€ per due dolci con ingredienti normalissimi non sta nè in cielo nè in terra. Concludendo: due antipasti, un primo, un secondo, due dolci, una minerale e mezzo litro di Vernatsch (peraltro abbastanza scadente) a 70€ a testa: dovete volervi molto bene per regalarvi una cena con questo rapporto qualità/prezzo e comunque alla fine, dato che il locale era pieno, ognuno valuti se una buona cena valga un prezzo simile. Per me no.
Custanten
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20 Ottobre 2024
6,0