The best grunt I've ever had in this restaurant. Nice staff but each with their own organizational characteristics. I know your way around marketing and customer entertainment. It's a shame that I discovered most of the secret ingredients, but I wouldn't repeat it, don't worry, the job is yours. Kind regards Salvatore ca Crotone.
Salvatore
.
06 Agosto 2024
10,0
We are the 4 girls from Genoa... we ate 10 and praise.... thanks staff
Nadia Antola
.
01 Agosto 2024
10,0
Excellent ! Slightly insufficient quantities but attentive to the customer!
hanna fellah
.
28 Luglio 2024
10,0
Good dishes, but plenty for one person, served with style and refinement.
fabrizio sartori
.
26 Luglio 2024
8,0
Amazing experience. Strategic location of the restaurant, excellent food cooked with originality. Kind and attentive service to all your needs. Special care for children.
All perfect. I advise.
Mercedes Scilingo
.
22 Luglio 2024
10,0
Excellent food with quality ingredients, and cooked in a sublime way
Excellent presentation of the dishes
Pleasant environment
Courteous and punctual welcome and service
Great respect for the customer
I'll be back
Carmela Suraci
.
21 Luglio 2024
10,0
A beautiful discovery! Honestly, I hadn't eaten so well in a long time. Often disappointed when I leave the restaurant. Instead today I finally enjoyed excellent and generous cuisine. Elegant and friendly welcome and service. Excellent value for money! Next time I return to Reggio, an obligatory stop! Emmanuel and Salvatore
Emmanuel Riccardi
.
16 Luglio 2024
10,0
Went on the recommendation of a passerby, pasta with courgette flowers and sublime bacon! we definitely have to come back to discover everything else... congratulations to the chef!!!
Davide M.
.
15 Luglio 2024
10,0
Pranzo domenicale con moglie figlie e suoceri.
Tutto ottimo, dall’accoglienza all’ingresso, alla logistica del tavolo, al servizio professionale, premuroso e simpatico senza mai essere invadente. Portate sontuose e di gran gusto. Menzione d’onore ai maccheroni con agnello e funghi e alla tomahawk di maiale. Ottimo anche il consigli sul vino.
Consigliassimo
Daniele P
.
26 Marzo 2024
10,0
Ambiente elegantemente arredato, in pieno centro a Reggio Calabria., a un passo dal corso pedonale. Accolti in modo molto gentile da Giovanni, siamo stati coccolati e viziati durante tutto il pranzo dallo Chef Felice, noto a tutti come cuoco Felicione, protagonista della trasmissione tv I cuochi d'Italia.
Abbiamo provato lo stocco, preparato in tanti differenti modi, tutti deliziosi e ottimi primi piatti, per cui si può scegliere in autonomia il condimento e il tipo di pasta, pasta fatta a mano.
Noi abbiamo scelto il pescespada e la struncatura di mare.
Ci hanno fatto assaggiare un'ottima 'nduja tenuta calda, servita con sotto una candelina. La prima volta che la mangiavamo così. Buonissima.
A fine pranzo ci hanno fatto assaggiare un ottimo digestivo locale con biscotti della tradizione calabarese.
Ci torneremo sicuramente.
Mario R
.
11 Marzo 2024
10,0