What can I say, an amazing gluten-free pizza, very light dough that melted in your mouth. I tried the mortazza and pistachio but I was intrigued by many other options; the restaurant has a special gluten-free menu with a wide choice from starters to desserts. The environment is very nice, well cared for, the staff is very qualified and attentive. I will definitely go back to try something else. 😁
Valeria Della Volpe
.
18 Agosto 2024
10,0
The gluten-free pizza is good, the traditional one less so. Excessive prices.
Flo DeSa
.
16 Agosto 2024
6,0
Very positive first experience, the pizza is really excellent, excellent service, worth trying
Pietro Mottola
.
16 Agosto 2024
10,0
Very good pizza and fried food, nice place, very nice people
pablo pastore
.
16 Agosto 2024
10,0
Beautiful place, friendly staff, we started with fried food and I can say that grandma's croquettes are spectacular, the omelette is also good, then we moved on to the very good pizzas, overall we'll be back
Filomena Napoli
.
11 Agosto 2024
10,0
Unfortunately it didn't excite me...
MARGHERITA LAUDATI
.
09 Agosto 2024
6,0
Excellent pizza with good ingredients.
Zaira Tocci
.
04 Agosto 2024
10,0
Typical Irpinian goodness in gourmet sauce
Pino Centomani
.
02 Agosto 2024
10,0
I 5 sensi di un celiaco ne escono pienamente appagati.
La vista è stimolata dalle armoniche nuance degli ingredienti combinati con originalità, l'olfatto catturato da aromi caldi e genuini, il tatto magnetizzato da una pasta ben lievitata, alta e soffice, l'udito divertito dallo stridere di una forchetta che non vuole rassegnarsi a lasciare nemmeno un ultimo boccone ed il gusto... ah quello non trova pace. Il palato celiaco difficilmente sa essere accontentato ma qui passando per antipasti leggeri come nuvole, tranci di tronchetti ed ortolane, montanare fritte e ripassate, spolverate di sapori e persino di cacao, quasi ci si dimentica di mangiare senza glutine e si assaggia tutto.
Un consiglio, qui non trattenete il desiderio, assaggiate. E soprattutto un plauso a Christian, per me il mago della pizza gluten free, detto da una napoletana che arriva fino ad Avellino.
RobyU_Up
.
13 Luglio 2024
10,0
Sempre una sicurezza.
Ci ritorno ogni volta che posso, pizza eccezionale e personale tutto estremamente disponibile e molto competente.
Consigliati anche crocchette di patate.i dolci poi sono una vera chicca, prodotti dalla famosa pasticcera Carmen Vecchione.
drmike79
.
17 Giugno 2024
10,0