Everything was very good except for the cod. It tasted bitter/burnt. It's a shame there was no reaction to that.
Philip Schöll
.
08 Giugno 2025
8,0
Charming place. Some of the best food we've had in Italy, both the meat and the pasta. The staff is very friendly and attentive. It's a pleasure to eat in places like this. We would go back a thousand times.
Blanca Molina
.
30 Maggio 2025
10,0
Our first lunch in Pitigliano was at this place.
Very good food, fresh and hot. Friendly service. The food took a while to arrive at the table, but it was worth it. One of the best pastas I've ever had.
Unfortunately, people talking very, VERY loudly, compromised our well-being a little.
When I return to Pitigliano, I will definitely come back for lunch.
Eliz Izidoro
.
29 Maggio 2025
10,0
Very attentive and helpful. My wife can't eat gluten, and they offered us a gluten-free version of any pasta on the menu.
Lluís Lorenzo
.
28 Maggio 2025
10,0
Excellent food, friendly staff, slightly rustic place
Dollfieville Lab
.
18 Maggio 2025
10,0
The best place we've ever eaten in Tuscany! We ordered pici with pecorino and black pepper, pork with bacon and apple sauce, and tiramisu for dessert! Everything was delicious, but we especially enjoyed the beef with apple sauce. Highly recommended and very reasonably priced.
Paula Fraga
.
16 Maggio 2025
10,0
You eat well and it's cheap, but it doesn't remain in your memory. Places a little less "typical", service too slow.
Giulia Strovegli
.
04 Maggio 2025
6,0
Ho avuto il piacere di cenare presso questo ristorante durante una gita fuori porta a Pitigliano.
Scelta migliore non potevamo fare, io, mia moglie e nostra figlia di 12 anni abbiamo ampiamente apprezzato la cucina. Molto bella la location, ottimamente arredata.
Il personale è stato molto gentile e preciso, ci è stato consentito portare la nostra cagnolina.
Abbiamo iniziato un tagliere di salumi e formaggi, veramente buono, ottimi davvero i formaggi. Poi abbiamo preso un primo ciascuno, pici con pecorino e guanciale croccante, pici con pecorino e pepe nero e pappardelle al ragù bianco di cinghiale, tutte e 3 le pietanza veramente molto buone.
Abbiamo concluso con il dessert, un dolce con mele ed uvetta molto buono.
Ci torneremo volentieri, è stata un'ottima cena. Consigliatissimo
dodales
.
27 Aprile 2025
10,0
Esperienza perfetta
Ci ha accolto una collaboratrice, Alessandra, molto preparata e cordiale. Essendo io celiaca mi hanno portato da subito pane senza glutine. Le tagliatelle scelte erano eccezionali. Tutto buonissimo. Ci ritorneremo senz’altro.
Cristina T
.
25 Aprile 2025
8,0
The chef alone deserves the stars. My papardele came to the table lukewarm and tagliatelle cold. They would both be really good warm.
A. P.
.
08 Aprile 2025
6,0