...e,come accade al sottoscritto, vi sembrerà di andare a pranzare/cenare a casa dei parenti più stretti,che vi cucineranno il meglio....come faceva una volta la nonna...dalla carne,al sugo,dai ravioli,allo stoccafisso, al DOLCE,al caffè, al VINO,al passito....signori,QUALITÀ, COMPETENZA E SIMPATIA!! UN'APPLAUSO da Massimo siete dei grandi !
massimo m
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09 Marzo 2025
10,0
A guarantee of quality!
I have been to Da Pippi with friends many times and every time it is a confirmation. The cuisine is excellent, with traditional Piedmontese dishes prepared with high quality local ingredients. The real must is the homemade panna cotta with milk from the valley, just like in the past... absolutely worth trying! Furthermore, Gianni always knows how to recommend the perfect wine to accompany dinner. A place where you eat well, you can breathe a familiar atmosphere and you are always happy to stay. Highly recommended!
Luca Vignon
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01 Marzo 2025
10,0
Very good food
Kind and precise service
Relaxing environment
Arianna P
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15 Febbraio 2025
10,0
Cercavamo di rientrare dal Piemonte in Liguria, dove siamo esuli da alcuni anni, in fuga dalle nebbbie della pianura padana. Purtroppo restiamo prigionieri dell'autostrada, che insolitamente presenta problemi di circolazione, a causa di un incidente ed "alcuni" lavori in corso. Si fa tardi, tardissimo, così telefoniamo al nostro Vate gastronomico, Santo Aldo da Valenza e restiamo folgorati, non sulla via di Damasco ma nei pressi del Turchino. Appare una scritta bianca su un fondo verde... "Masone". Siamo increduli, Aldo ci propone il ristorante Pippi, appunto a Masone. Usciamo in quella che pensavamo essere l'anticamera degli inferi, il luogo della pioggia perenne, anche quando poco lontano splende il sole. E invece degli inferi ci appare questo fantastico paradiso culinario, dove il viandante prostrato dalla A26 può rifocillarsi e ritrovare la pace con sé stesso e con Autostrade Italia. Ceniamo divinamente bene, beviamo, con moderazione, tre bottiglie di barbera di Spigno e suggelliamo il tutto con i dolci della casa, sublimi ed indimenticabili. Il conto è in linea con la qualità dei cibi e dei prodotti della cantina.
Viste le condizione dell'autostrada penso che ci torneremo presto, ma anche dopo, quando torneremo ad avere una viabilità normale. Per la convivialità siamo già a posto, Pippi forever!!
Lucky580214
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05 Febbraio 2025
10,0
Nice place in the town center, with parking nearby; everything is well looked after and very beautiful and welcoming; the staff is very very friendly and everything was really delicious, the dessert was a must! Advised!!
Veronica Basile
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02 Febbraio 2025
10,0
On our way to Milano, we decided to stop and enjoy a nicer lunch than one typically finds on the highway. We were so thrilled we did as the meal was incredible! Everything was homemade and clearly prepared with a love for excellence. The pasta was beautiful, sauces excellent, the meat was tender and delicious. The only thing better than the meal was the excellent service and sentiment of family togetherness! We would 100% recommend detouring off the highway to enjoy this wonderful restaurant!!
Jim Richards
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28 Gennaio 2025
10,0
Nice welcoming family run place. Good food of excellent quality, we just don't recommend the chestnut gnocchi, which in our opinion are too delicate and tasteless, but everything else is excellent. The wine by the glass is also good. We prefer not to say why we only give the service 1 star, hoping it was an exception.
Fair prices.
Laury Gabriel
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21 Gennaio 2025
8,0
Sunday lunch with family
Strangely enough, I found a place just one day early
Welcoming and clean rooms
Courteous and helpful staff
Ligurian-style stockfish
Butter and truffle cutters
Braised
Excellent
The braised meat lacked a bit of polenta or mashed potatoes
Luigi Raucci
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21 Gennaio 2025
8,0
Cozy place and friendly staff. Good homemade food without any taste. For the price it's not worth it
Marina Pedrabissi
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19 Gennaio 2025
8,0
We had lunch today in this little treasure chest of delights, every bite a delicacy.....the desserts, for a serial glutton like me, make your eyes glaze over with taste emotion! 😃
Gualtiero Andriollo
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17 Gennaio 2025
10,0