Really excellent dishes and a very pleasant atmosphere, low prices compared to the quality and quantity of what is served.
Really recommended
Family dinner in a well-kept restaurant. The service was attentive and pleasant. The first courses were excellent and I would say the rib was tasty.
Amir Halak
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15 Marzo 2025
10,0
Good quality restaurant with typical Venetian cuisine and excellent horse meat selection. Excellent cellar. Perfect service
Riccardo Zanon
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15 Marzo 2025
10,0
GOOD
GOOD AND STILL GOOD...
FOOD 10
LOCATION 10
STAFF 10+
BATHROOMS 10
I RECOMMEND IT TO EVERYONE
Massimo Zane
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12 Marzo 2025
10,0
A good, medium-elegant restaurant, excellent food, worth eating is the colt's steak / ribeye. We are in the high end of catering.
clemente poletto
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04 Marzo 2025
10,0
Cogliendo l’occasione di una visita a Marostica, ci siamo fermati a pranzo in questa meravigliosa storica trattoria, specializzata in carni (annessa c’è anche la macelleria) ed in particolare di puledro / cavallo.
Qualità dei piatti egregia, carta dei vini e dei liquori ricchissima, personale molto garbato e professionale, il conto è stato in linea con quanto consumato.
La trattoria è prevalentemente frequentata da gente del posto, quindi non turistica, e questo è un’ottimo indicatore a loro favore.
Un sosta molto gradita e se ricapiterò da queste parti ritornerò volentieri da Paeto.
Occhi D
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03 Marzo 2025
10,0
All very good. He clearly only ate beef.
Michele Trivarelli
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16 Febbraio 2025
10,0
We went to the trattoria da Paeto for my mother's birthday and the experience was truly excellent! Starting from the appetizers, we tasted a horse meat tartare with truffle, simply delicious, and a mix of specialties with salami heated in a pan with polenta, shredded meat and a small tartare, all authentic and well-balanced flavours.
As a first course, the gnocchi with butter and shredded meat were soft and tasty, with a simple but perfectly balanced sauce. The mix of meat for the second course was the real protagonist of the day: steak with horse sauce, stew, polenta and sliced meat, all cooked to perfection and served in generous portions.
To end on a sweet note, we chose meringue pie with eggnog and cream and a cheesecake with toffee and pralined almonds: both desserts were exquisite.
The only small flaw was the baked potatoes, not all cooked evenly, but overall the lunch was exceptional. The service was impeccable, with kind and attentive staff, and the warm and welcoming atmosphere made the evening even more pleasant. The bill, 165 euros for 4, was absolutely adequate for the quality and quantity of the dishes.
It's the second time I've come here, highly recommended for meat lovers!
JJ
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15 Febbraio 2025
10,0
As always, excellent quality of raw materials and kindness from all the staff
Michele Badin
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13 Febbraio 2025
8,0
Mamma mia, che posto. Serata iper improvvisata per festeggiare un compleanno. Eravamo in quattro e abbiamo tentato di chiamare per avere un tavolo per cena verso le 19:30. Avevano posto per le 21:15 e ovviamente, viste le recensioni e considerato il nostro desiderio di puledro e simili, abbiamo aspettato. Ne è assolutamente valsa la pena, con un bicchiere di spritz in mano, nel frattempo. Tre di noi hanno preso una tartare di puledro da 170 g, come in foto, accompagnata da salse. Divina e unica, mai mangiata prima una cosa simile, di puledro, poi. Poi, fiorentina di puledro da 2.2 kg, da mangiare in tre, mentre io ho ordinato un piatto di assaggi misti di puledro (polenta, tagliata, spezzatino meraviglioso e bistecchine in salsa). Ho anche assaggiato la fiorentina: spaziale. Accanto alla fiorentina e alla mia carne, una bottiglia di Nebbiolo, molto saporito. Il tutto servito con accuratezza e professionalità, ma senza saccenza, cosa rara. Non avevamo posto per i dolci, ve lo assicuro, quindi tre caffè e tre amari offerti al banco hanno chiuso la serata. Prezzi più che onesti, quindi siamo stati molto contenti. Il mio piatto veniva 15 Euro e ho mangiato molto e bene; le tartare, se non erro, intorno ai 13 Euro l'una. Per la fiorentina, prezzo ragionevole, nella media, direi, e siamo gente che gira a ristoranti per serate indimenticabili. Questa lo è stata. Consigliato! Grazie ai ristoratori e ai camerieri/alle cameriere!
Chiara
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09 Dicembre 2024
10,0