I have been going to this restaurant for years and in general I have always eaten well: some dishes are truly excellent, others a little less so, but it also depends on the individual. Many traditional dishes from Romagna: rating 10 for homemade pasta and stuffed pasta (tortellini, cappelletti, ravioli and tortelli with fish), rating 8 for strozzapreti and passatelli, rating 8 in general for meat main courses, rating 10 for mutton and grilled ribs, rating 6/7 for fish main courses (not their strong point), rating 9 for desserts. Rating 9 also for the pizza cooked in a wood oven. The indoor part of the restaurant is quite noisy, better the front veranda or the outdoor area. When there are a lot of people the service is a little slow, but the staff is kind and recommends what to have so you don't have to wait too long. One thing I love is that at the end of the meal they always offer you limoncello with slices of homemade cakes... rare these days! TIP: You need to book on weekends... it's always full all year round!
Barbara Carabelli
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17 Maggio 2025
10,0
Everything Excellent!
Attentive and kind service.
Really good food.
Meat or fish.
Lots of choice.
Worth a tour. Better to book.
Convenient parking.
Elisabetta Zambonini
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12 Maggio 2025
10,0
As always it stands out for courtesy, variety and quality! Highly recommended!
andrea sarzi madidini
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22 Aprile 2025
10,0
Typical Romagna trattoria. Very good pizza and first courses. A must try for anyone in the area.
Marco Marchini
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05 Aprile 2025
10,0
Everything excellent.
Not to be missed
Filo Filante
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01 Aprile 2025
10,0
Excellent home cooking. I tried baked cod with artichokes and polenta with clam sauce. Generous and well prepared dishes. Quick service and friendly waiters, even if the place is very crowded on Mondays. (Because you eat well). Advised.
Fabio Fadigada
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11 Marzo 2025
10,0
Excellent food, excellent service... noisy environment on Sundays when it's packed... after all, if you eat well, people come. We will definitely be back (maybe not on the weekend)
Enrico
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09 Marzo 2025
10,0
We had a great time....the cappelletti in broth were like the ones my grandmother made....fantastic to rediscover the genuine flavors of the past. Honest prices.
Gabi G.
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07 Marzo 2025
10,0
Pranzato domenica.arrivati in 6 ore 12,30.vorrei una polenta in menu. cameriere ci dice che se cominciamo a ordinare uno diverso da altro c'è da aspettare molto.quindi consiglia lasagne per tutti.4 saltano il primo ,2 ordiniamo lasagne coi funghi e salsiccia.direi lasagne già pronte,voto 6.io prendo la trippa,discreta,il mio vicino una tagliata ai funghi,chiesta ben città,arriva che rilascia sangue che si mischiano ai funghi porcini penso surgelati che perdono acqua.la tagliata ha mangiata i funghi no.insomma,se vado al ristorante vorrei mangiare quello che chiedo.troppa gente,penso che manda in crisi servizio e cucina.bah,anni fa ero un cliente assiduo e si mangiava bene.domenica ,mi ha deluso.prezzo medio,ma si trova anche di meglio.comunque strapieno.
roberto g
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12 Dicembre 2024
6,0
Abbiamo mangiato veramente bene.
Menù tradizionale romagnolo , quindi diciamo “semplice” , ma
dagli antipasti al dessert tutto perfetto… tutte porzioni abbondanti, ma nonostante il ristorante fosse pienissimo, siamo stati davvero bene. Francamente sono rimasto sorpreso , dai cappelletti in brodo e dalla piadina, una menzione particolare anche per i gnocchi al ragù d’anatra.
Il sugo davvero delizioso , ma il gnocco davvero buono , leggermente tosto come piace a me (cotto al punto giusto). Personale in sala attento , disponibile ed educato.
Bravi !
Torneremo senz’altro a trovarvi
Daniele B
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09 Dicembre 2024
10,0