I must say worthy of expectations, excellent food although I would never change spaghetti with polo for tagliatelle with octopus. Everything else was perfect, from the wine to the majestic frying, one of the best I've eaten, dry and crunchy. Trained, friendly and helpful staff. Very nice environment. Well done.
Clemente Iannotta trainer
.
19 Ottobre 2024
10,0
Lovely atmosphere, impeccable service. The owner is truly capable of making the customer feel at ease. The same goes for the daughter. Courtesy and competence, a mix that is not always easy to find especially in combination with the quality of the dishes.
Optimal
Paolo Fantozzi
.
10 Ottobre 2024
10,0
Excellent food and environment at a "humane" price
RICCARDO PERA
.
05 Ottobre 2024
10,0
Always a guarantee.
Traditional dishes and something new.
The tortelli with ricotta and spinach are delicious, fish and meat top.
Good selection of local wines too.
Good prices.
madame de
.
01 Ottobre 2024
8,0
Very friendly service and the well-being of the guests is particularly important!
Robert Moench
.
22 Settembre 2024
10,0
Thirty seconds after arriving at the restaurant, we were won over by the friendliness of the owner who welcomed us with a captivating, playful attitude in all his Tuscanness 😅
We ate a land appetizer and fried calamari.
The quality offered is equal if not superior to the friendly welcome.
Fresh products, expertly prepared and masterfully presented, all in a welcoming and informal atmosphere. Top!!
francesca badagliacca
.
16 Settembre 2024
10,0
Excellent service, excellent food, spectacular frying
I recommend to everyone
Shardana
.
10 Settembre 2024
10,0
Da Balestra is a restaurant where you are welcomed in a kind and friendly way by both the owner and the employees. Fish dishes that link tradition to a personal reinterpretation with excellent results. Pleasant environment. For fans of certain types of dishes, try the particular sweet and strong cod.
Claudia Del Taglia
.
08 Settembre 2024
10,0
Tutto da provare, per chi ama mangiare con fusioni particolari, esempio baccalà con tartufo e formaggio parmigiano reggiano, roba da non credere! Avrei fatto la scarpetta anche sulla forchetta, oppure ravioli di spigola con salsa di zafferano e limone, premetto qui non aspettatevi le cofane di piatto, ma tutto quello che arriva lo gradirete per il solletico di gusti che esploderanno sul vostro palato. Io ci ritorno poi fate voi. Ps non metto foto anche se l’impiattamento non ha niente da invidiare a più blasonati ristoranti, godetevi voi con CGIL occhi quello che ordinerete. Un bacione
Massimo Contini
.
06 Luglio 2024
10,0
Lo scorso anno, sempre in giugno, abbiamo cenato con amici dal Balestra, con ottima soddisfazione sotto tutti i punti di vista, dalla qualità della cucina al servizio...insomma, tutto perfetto!!..quest'anno, purtroppo, devo abbassare un po il voto, dal servizio alla qualità della materia prima, fino alla preparazione in cucina. Spero comunque che il locale torni presto ai suoi veri livelli.
Bruno
.
28 Giugno 2024
6,0