Crema Gelato In Trento

7,4

Basado en 72 opiniones encontradas en 2 webs


tend

114
Di 460
in Trento
50
Di 237
di cucina Italiana in Trento

I clienti commentano i loro piatti di...

gelato

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Recensioni Nota
Google 67 9.4
Recensioni Nota
TripAdvisor 4 6
Excellent pastries, excellent ice creams. Exceptional people. Prices more than good.
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07 Novembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Trento

7,4
350
Recensioni

Baita Santa Lucia da Fritz

05/10/2024: Ambiente molto tipico tirolese, abbiamo apprezzato la riservatezza del tavolo, ottima la cucina (consigliamo i canederli), piacevole anche il servizio. Unica annotazione, prezzo un pochino elevato.
25/09/2024: Dietro solida raccomandazione di un local - è la miglior tavola di tutta la zona - un mezzogiorno ho potuto approfittare della prima 'fungata' di stagione per una buonissima polenta con seguito di formaggi del posto: sublime. Molto gentile la signora, ambiente gradevolissimo da osteria contemporanea, lo spirito del luogo è ben riassunto dal cartello fuori: 'no pizza, no spaghetti, no discussiòn'. Bella clientela familiare affezionata, per la cena la prima volta considerate la location magari non proprio agevole con il buio
7,4
388
Recensioni

La Stua del John

09/02/2025: Fantastic experience. In the center of Folgaria, a very elegant place where you can have an excellent aperitif, dinner and even an after-dinner drink. In our case we stopped for dinner, where we discovered a chef who amazed us throughout the evening with truly unique dishes. We entrusted ourselves to the chef for a tasting menu, where he took us into his culinary world.
22/01/2025: La Stua del John in Folgaria is not just a restaurant, it is an experience. From the warm welcome of the staff, who are courteous and knowledgeable, you immediately perceive the familiar and genuine atmosphere of the place. But the real love at first sight comes with the chef's cuisine. Not only are the dishes exceptional, true works of art that satisfy the sight and palate, but the passion that the chef puts into his work is contagious. After a short chat with him, I understood that it's not just about cooking, but about conveying emotions through every ingredient, every aroma, every presentation. His dedication can be perceived in every detail, from the choice of raw materials to the care in preparation. A culinary experience that goes beyond simply "eating well", a sensorial journey guided by a true culinary artist. Highly recommended!

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