Lunch in this restaurant just outside Rome.
The restaurant has a large room set up in trattoria style, where they present a rich menu but with few proposals that stand out.
We order a classic Italian appetizer (cheese and cured meats) which are served with white pizza.
For the main course, I order blueberry tagliatelle with porcini mushrooms, berries and crispy speck.
They are sweet but, even if they differ from the usual first courses that you can find everywhere, they do not stand out for their quality.
The staff is courteous and the bill is average... like lunch!
Pranzo in questo ristorante poco fuori Roma.
Il locale presenta una grande sala allestita in stile trattoria, dove presentano un ricco menù ma con poche proposte che spiccano.
Ordiniamo un classico antipasto italiano (formaggi e salumi) che ci vengono serviti con della pizza bianca.
Come portata principale, ordino delle tagliatelle ai mirtilli con funghi porcini, frutti di bosco e speck croccante.
Risultano dolci ma, anche se differiscono dai soliti primi che potete trovare ovunque, non spiccano per qualità.
Il personale risulta cortese e il conto nella media... come il pranzo!