Simply unique... every time it's a total pleasure 👍
Nicola Marsigli
.
15 Febbraio 2025
10,0
We are regular customers and usually eat the pizza which is delicious. Tonight we had "impruneta", a dish of peposo with polenta. Really excellent. Compliments to the chef and Martina's prepared and punctual service.
MAURILIO BRUNI
.
15 Febbraio 2025
10,0
Well done, very good indeed! Tonight we tried the delights of the kitchen. Peposo dell'Impruneta soft, tasty, highly recommended. Fillet on a bed of artichokes, delicious. Attentive service, exceptionally good Martina, Noco and all the colleagues!!
Fabrizio Del Greco
.
15 Febbraio 2025
10,0
Thursday 13 February lunch time. Menu with meat and fish, not many dishes on the menu but it's probably for the best, the quality is "concentrated" in those few things and in fact... everything very good, friendly and effective service, adequate quality-price ratio. Advised.
P.S. they don't serve pizza at lunch: not bad, we'll find an evening to go back ;-)
Francesco Debosi
.
13 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizzas. Fair price. Excellent staff
SILVIA NEGRI
.
12 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizza, beautiful place, good service.
Rev. don Andrea Can. de Pascale
.
10 Febbraio 2025
10,0
I've already come to dinner here 3 or 4 times on Sunday evenings, at CHEZ UGO.
Pizza always very good, ditto for the desserts, really nice and clean environment. Perfect waiting times..!!!
Yes.... at Chez Ugo you feel really good! 😊
Mark
marco
.
09 Febbraio 2025
10,0
Perfect for celiacs, excellent pizza
piero staccioli
.
02 Febbraio 2025
10,0
Ho festeggiato con gli amici la sera del 31 dicembre, abbiamo scelto questo locale perché già conosciuto da tutti noi e perché proponeva il menù alla carta ( quindi grande libertà di scelta),devo dire che ,come previsto,non ci ha delusi....le pietanze da noi scelte erano ottime,il personale si servizio ai tavoli sorridente e gentile e poi che dire dei piatti senza glutine.....una favola...per me che sono celiaca non è così scontato cenare ed avere un menù completo come gli altri commensali. Non ci ha delusi,come previsto!
Elena P
.
07 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo festeggiato il compleanno tutto a base di pesce, non ci sono parole per la qualità della materia prima e la sua freschezza. Ma lo spaghetto al nero di seppia e il cheesecake cotto preparato ad arte come torta di compleanno e, il cioccolato ci hanno fatto chiudere al top uno splendido pranzo. Ottimo servizio complimenti a tutto lo staff.
Fabio B
.
28 Dicembre 2024
10,0