A point of reference, you eat well, you don't spend much, the assortment of desserts is not very varied, only wine donuts
Paolo Potente
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23 Gennaio 2025
10,0
What can I say, fantastic cellar, good food, ok staff, worth trying
CARROZZERIA LINGOTTO di Orlando Mozzato
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20 Novembre 2024
10,0
Homemade cuisine, all very good, rustic, informal, familiar.
Ugo Becattini
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17 Novembre 2024
8,0
Very welcoming and rustic as I have been looking for DOK staff for some time 👍
STEFANO CARTA
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17 Novembre 2024
10,0
Un po' come una vecchia fraschetta non c'è un menù fisso, cambia di volta in volta a seconda della disponibilità.
La vera cucina di trattoria come una volta.
Ci sono stato con dei colleghi che già conoscevano il posto, abbiamo fatto un menù completo a partire dall'antipasto fino agli amari con appena 20€ ed era tutto buono.
Menzione speciale all'agnello alla cacciatora che non ne mangiavo uno così da anni, specie in un ristorante.
Sapori di una volta, locali di una volta, prezzi di una volta.
Tornerò sicuramente.
Toffie al Forno
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12 Novembre 2024
10,0
Small but very welcoming place with a family atmosphere, friendly and quick staff. Food all very good. The 4 of us spent a total of 80 euros for 4 starters, 4 generous pasta dishes, 4 second courses and 4 sautéed vegetables. A 1 liter carafe of good house red wine, 2 bottles of packaged water, 4 coffees, and 10 wine donuts. Appetizer consisting of a half slice of bread with amazing local and new oil. A slice of salami and a slice of raw ham, coratella with onions and beans with cotechino. Pasta of all varieties was good, but the oxtail made the difference, cooked to perfection. The coffee was also good, rare for a restaurant 😃. Amazing donuts. In conclusion we will return because they pampered us. Well done, keep it up 👏👏👏
Paolo Romitelli
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29 Ottobre 2024
10,0
What can I say!!!
Excellent!!!
A real tavern, in the heart of a beautiful medieval town, Blera.
It is difficult to find warmer, more welcoming and characteristic places! Commendable service, homemade and delicious food. From the appetizer, to the first courses, up to the excellent choice of second courses!!!
Lamb, sheep, rabbit, tripe...all excellent!!!
But then, with 22 euros, where do you eat anymore?
Ten out of ten and congratulations!!!!!!
We will return at all costs!
Thank you, because you can't find places like this anymore!!
Dario Baghini
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15 Settembre 2024
10,0
Excellent home cooking in a rustic and welcoming environment
Erminia Cenci
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12 Settembre 2024
10,0
I recommend it to everyone but I recommend booking in advance
Arianna Di Francesco
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28 Agosto 2024
10,0
Se volete mangiare in una vera osteria, una di quelle con la “O”, verace e genuina in tutto, dai sapori all’accoglienza questo è veramente il vostro posto. Si fa quasi fatica a trovarla, la porta esterna è quella di casa vostra e quando entrerete troverete ad accogliervi una sala da autentica taverna stile 800, magnifica, con un bel camino a farla da padrone.
Personale squisitamente genuino e cordiale, così come squisite e semplici sono le portate che vi verranno servite, piatti che vi riportano indietro nel tempo e vi proiettano direttamente nella cucina della nonna.
I prezzi poi vi stupiranno, in due abbiamo speso 40€ per due antipasti, due primi, bruschette, acqua, vino, caffè ed amari.
Un posto dove tornare.
Maccarone2012
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23 Agosto 2024
8,0