Historic trattoria in Concorezzo, run by the same family for 150 years, scent and taste of Lombard tradition.
I had a yellow veal cheek risotto which was truly spectacular.
Compliments.
Honest prices, in line with the quality and goodness of the dishes.
Friendly and fast staff.
Filippo P
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09 Maggio 2025
10,0
Work lunch.. 13.10..
Few people, too long waiting for the first course... garlic and oil... among other things, few... not much garlic... tasteless and lukewarm... perhaps they were ready for a while and the girls took a long time to take the dishes... perhaps the reason for the too long wait...
..Instead
The Second... listen, listen... sirloin...
Good and tender.. a nice steak..
Satisfied..
Thanks we will be back for sure
garross garross
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22 Aprile 2025
8,0
We were invited to a fiftieth birthday party. The place, although it seems unattainable, deserves to be reached. We had a good time. Welcoming staff and good service. Good food and excellent wines
Alessandra Lampasona
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25 Marzo 2025
8,0
Typical Lombard trattoria, in 60s-70s style, but very well maintained and cared for, good cleanliness of the rooms.
Had lunch on a Sunday at midday without a reservation, the very kind managers immediately found us accommodation in an excellent location even though the place was full.
We ate the typical Milanese osso buco risotto, both the risotto and the meat were truly excellent.
The homemade tiramisu and panna cotta are excellent.
The only very small flaw, the portions with a little more rice would have been nice.
Overall, an excellent lunch at a reasonable price.
We will return again and recommend it to everyone.
Alessandro Marani
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28 Febbraio 2025
10,0
If you are looking for a typical dish from Brianza or Lombardy cuisine, you are on the safe side here.
Carlo Gaeta
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22 Febbraio 2025
8,0
A bbiamo trovato questo ristorante per caso cercando su Internet, e si è rivelata una piacevolissima scoperta. L’atmosfera è calda e accogliente, perfetta per una cena in famiglia. Il servizio è stato impeccabile: personale attento, cordiale e mai invadente.
Il cibo ha confermato le ottime aspettative. Materie prime di qualità, piatti ben preparati e cotture perfette. Peccato solo per l’eccesso di sale nella polenta e nei tagliolini al grano saraceno, l’unico dettaglio che ci ha impedito di dare il massimo dei voti (parliamo ovviamente di gusto personale).
Un plauso speciale al proprietario, che si è dimostrato estremamente gentile e competente nella scelta dei vini. La selezione proposta per me e mia moglie è stata eccellente e ha reso la serata ancora più piacevole.
Anche il rapporto qualità-prezzo è più che onesto: 75€ per tre persone, un costo assolutamente adeguato considerando la qualità dell’esperienza.
Se oggi il ristorante fosse stato aperto, saremmo tornati con molto piacere. Sicuramente torneremo alla prima occasione!
Juan Camilo A
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08 Febbraio 2025
8,0
To try and come back every time
mauro66 clerici
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31 Gennaio 2025
10,0
Meno male che ancora esistono questi posti. Ambiente rustico, ben riscaldato. Abbiamo preso la cotoletta alla milanese per provarla. Carne deliziosa, sapientemente cucinata. Servizio veloce. Contenti di essere capitati in un posto autentico e non nella solita cucina rivisitata .Prezzo infatti giusto e materia prima eccellente.
nurselux
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08 Gennaio 2025
10,0