Ottimo davvero il couscous (complimenti allo chef!) e personale gentilissimo. Alcuni appunti che non consentono di dare un punteggio maggiore: eccessivo il coperto di 3€ (sproporzionato al tipo di servizio offerto); il calice di vino di 7€ portato a tavola già riempito senza sapere nemmeno da quale bottiglia è stato versato (sic!); avendo ordinato la tagliata di scottona con le verdure grigliate non ci aspettavamo di vederci arrivare una “fettina” di carne che, seppur buona e sicuramente di scottona, non era certo una “tagliata”… In conclusione, un buon locale dove andrebbero rivisti alcuni aspetti per consentirne una maggiore valorizzazione.
Excellent cuisine, I was there with my wife and we enjoyed the Indian fry and the excellent swordfish caponata, the fish couscous and then as a second course a sea bream baked in foil and salmon with ginger. The staff is very kind and professional. It was my birthday and Rashid, the owner, surprised me by letting me blow out the candles and even offered me dessert. I absolutely recommend it.
Last night I had dinner at your restaurant "glasses and couscous", what can I say, everything was fantastic, the main dish (fish couscous) of infinite goodness, the aubergine and swordfish caponata was excellent and the chef Racid was very knowledgeable and sociable Marco the lovely waiter. Thank you for fully satisfying my craving for couscous. See you soon.