You eat divinely, the food is excellent and the owners are exquisite and professional people....30 euros per person complete menu from appetizer to dessert...you come out with a really full belly...come by and stop by
Elisabetta Muscari
.
27 Agosto 2024
10,0
With the occasion that we were staying in Cimoneri we tried this farm. The place is typical of the mountains with simple but truly excellent dishes: the spätzle with butter is good, the potato tortels are also good, the braised meat and the tagliatelle with pepper are special.
For the full menu the price is really honest.
Advised!
Matteo Mattietto
.
18 Agosto 2024
10,0
When you eat as if you were with family, projected into the 19th century, simple but unique dishes, all truly produced by them, a spectacular giardiniera, unique braised meat with polenta, without taking anything away from everything that Mr. Marco and his family have proposed to us , in an atmosphere of other times. Unique experience! Like when we were sane!!!! Anyone who wants to live a one-of-a-kind experience just has to go to them.
Manuele Romualdi
.
18 Agosto 2024
10,0
Family atmosphere, I can say that for the quality and quantity of the menu the price is excellent, and I felt good, that he deserved the 10% tip... ☺️
Maurizio Tedesco
.
17 Agosto 2024
10,0
Das Trentino-Alto kann man wohl nirgends ursprünglicher
Erleben wie hier. Die Anfahrt etwas abenteuerlich, das erste Betreten des Objektes auch, aber dann wird man herzlich empfangen und mit frischen und vielen selbstgemachten Gerichten verwöhnt. Das Brot mit dem Aufstrich perfekt 🤩 und die Kalbsbacken, best ever 😍😋 Sehr gute Preisleistung und die Hausgemachten Gratisachnäpse, sehr fein gebrannt.
Schrepfer Richard
.
23 Giugno 2024
8,0
Il quinto pallino manca solo per la lentezza esasperante, almeno iniziale, del servizio perchè poi, quando le pietanze cominciano ad arrivare, si rimane piacevolmente stupiti dalla cura della cucina, se pur semplice e casalinga, e dalla qualità eccellente di ogni ingrediente. Nel nostro caso si trattava di un pranzo di gruppo di ben 32 persone, quindi a rischio qualitativo vista la quantità di cibo e portate, evitato in pieno grazie alla cura di ogni singola pietanza arrivata sulle tavole. E non era nemmeno un menu limitato: antipasti con crostini al lardo, affettati, carne salada, carpaccio, crocchette di patate, una giardiniera da urlo, poi tra i primi tagliatelle al ragu (bianco) di salsiccia e trevigiana, due canederli diversi tra cui quello al formaggio sorprendente per delicatezza e gusto, infine i secondi con un ottimo brasato, stinco che si squagliava letteralmente in bocca e una tagliata sottilissima e cotta al punto giusto, con la carne di qualità eccelsa. Fine pranzo co un ottimo dolce tipo plum cake con gocce di cioccolato, caffè e offerta di amaro alla genziana e grappa al fieno. Che ci crediate o no, malgrado le quantità abbondanti di ogni portata, oltre al numero di pietanze, siamo riusciti a spendere meno di 30 euro a testa. Con un po' di pazienza un posticino decisamente delizioso e da provare se siete da queste parti.
Custanten
.
17 Giugno 2024
8,0
My wife and I come from Rome, we were supposed to go with friends from Trento who had promised to let us taste the real Trentino cuisine... Due to a setback we found ourselves going alone and I must say that we were treated in a spectacular way. The staff and owner often mentioned in other reviews guided us in savoring the spectacular flavors of this region. Everything was delicious, including the wine they recommended and the grappas expertly made by the owner. We will definitely be back!!!
A C
.
29 Aprile 2024
10,0
Delicious and artfully prepared dishes
Absolute quality ingredients at zero km. Kindness and concern for the customer
Highly recommended
Stefano Lucianer
.
22 Aprile 2024
10,0