Remarkable meat restaurant and in particular offal. They know how to handle and cook meat with skill and the flavors are sometimes surprising
Alessandra De Pau
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27 Marzo 2025
8,0
Excellent service, welcoming environment, in short, a beautiful journey through food and wine
gennaro di leva
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23 Marzo 2025
8,0
Simple but innovative cuisine. The food is excellent and the staff is very attentive and polite. The selection of wines is also good
Simone Pellin
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16 Marzo 2025
10,0
A trattoria with a contemporary flavour, impeccable but welcoming and rightly confidential service. Careful, particular and excellent quality dishes. I will definitely return
Gloria Alberta
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14 Marzo 2025
10,0
We had lunch with my husband, and they pampered us from start to finish... even with a gift from the Chef.
All the dishes were excellent and prepared with high quality raw materials, but above all love and passion for their work.
P.s:(Thanks for the salted lemons)
Luana Sicilia
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04 Marzo 2025
10,0
Their stuffed pasta is always a guarantee, but the tortelli with buffalo ricotta and tail sauce won over everything! Exceptional!
Their vitello tonnato is also one of my favorite dishes.
In short, if you pass through those parts, it is absolutely worth trying. Congratulations also to all the guys in the room, smiling and friendly.
francesca borzacchi
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02 Marzo 2025
10,0
Always at the top! I love both winter and summer
Gianni Gagliardi
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09 Febbraio 2025
10,0
Uno dei nostri posti prefereti a sabaudia ci andiamo in coppia sia di estate ma anche di inverno, posto accogiente, cibo ottimo. cucina locale ma elevata per gli amanti del genere ci sono piatti di carne inusuali. ottimi anche i dolci ed il servizio. Lo staff e ottimo hanno sempre una attenzione particolare per la nostra Emy. Ottima la zucca, la misticanza e le paste fatte in casa, il dolce non lo manchiamo mai. ci sentiamo a casa e torniamo spesso
Gianni Gagliardi
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04 Febbraio 2025
10,0
I would say everything was excellent and the staff were very helpful and friendly
Eva Lucchini
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01 Febbraio 2025
10,0
Prima volta in questa "Trattoria"per partecipare a un evento slow food
Ottimo il pasto con un trattamento dei prodotti del territorio eseguito a regola d'arte , abbiamo assaggiato tortelli di zucca fatta con farine locali , zafferano locale ,carne locale ,vini locali .Insomma trattoria da visitare in più occasioni ai cambi di stagione. I costi sono corretti per qualità,servizio e atmosfera.
Torneremo molto volentieri
gendesa
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10 Dicembre 2024
10,0