Excellent experience, fast and precise service
Very good food, excellent quality of raw materials, highly recommended for a meat-based dinner
Antonio G.
.
04 Giugno 2025
10,0
Raw materials, service, everything is top. Get advice
emanuele reali
.
29 Maggio 2025
10,0
Very nice and the cuisine is excellent and refined in the selection of products served mainly meat but you can find typical and well-made dishes for those who like it like sweetbreads for example. I also recommend it soon the young owners will open a restaurant on the Sabaudia seafront..MARETTO we will see how they will do with fish... congratulations and well done I recommend booking for lunch and on weekends
emilia petti
.
22 Maggio 2025
10,0
Excellent service. Exceptional dishes, lots of choice of particular products.
Highly recommended!!!
Paolo Meliani
.
11 Maggio 2025
10,0
Good food, trendy environment, average prices
ferdinando tota
.
10 Maggio 2025
8,0
Land restaurant near the sea in the Pontine countryside, friendly staff, classic meats but cooked in a personal and refined way. Excellent meats. Everything very tasty.
Giuseppe Panciroli
.
06 Maggio 2025
8,0
Young and informal environment, dishes different from the usual (e.g. lamb's tongue or head), tasty, tasty food. They made us feel at ease straight away by welcoming us with smiles and warmth. We'll be back!
Giovanna Sabatini
.
02 Maggio 2025
10,0
Surprising excellent cuisine especially meat and fifth quarter friendly and professional service and reasonable prices
massimo lugli
.
27 Aprile 2025
10,0
Uno dei nostri posti prefereti a sabaudia ci andiamo in coppia sia di estate ma anche di inverno, posto accogiente, cibo ottimo. cucina locale ma elevata per gli amanti del genere ci sono piatti di carne inusuali. ottimi anche i dolci ed il servizio. Lo staff e ottimo hanno sempre una attenzione particolare per la nostra Emy. Ottima la zucca, la misticanza e le paste fatte in casa, il dolce non lo manchiamo mai. ci sentiamo a casa e torniamo spesso
Gianni Gagliardi
.
04 Febbraio 2025
10,0
Prima volta in questa "Trattoria"per partecipare a un evento slow food
Ottimo il pasto con un trattamento dei prodotti del territorio eseguito a regola d'arte , abbiamo assaggiato tortelli di zucca fatta con farine locali , zafferano locale ,carne locale ,vini locali .Insomma trattoria da visitare in più occasioni ai cambi di stagione. I costi sono corretti per qualità,servizio e atmosfera.
Torneremo molto volentieri
gendesa
.
10 Dicembre 2024
10,0