Una tipica domenica estiva, la calura, ti siedi al tavolo posto sotto l'ippocastano centenario che con i suoi rami e le sue foglie ti danno un po' di refrigerio, se il cielo è terso puoi vedere Milano..., ordini e in tempo zero mangi, spettacolo.
Pappardelle al ragù di capriolo, polenta cipolle e salsiccia, un litrozzo di rosso sfuso, caffè, digestivo tutto ad un prezzo più che ragionevole.
Il servizio, giovane, rapido, simpatico e nello stesso tempo molto professionale, consigliato, ciao alla prox.
waofish
.
06 Agosto 2024
8,0
Review written by Fabio Verdiglione, dadcook and was written based on my personal experience:
Trattoria Bellavista is a must-see for those seeking the authentic flavors of Brianza. The wide choice of dishes, which ranges from traditional classics to the most innovative dishes, satisfies even the most demanding palates. We particularly appreciate the availability of game and porcini mushrooms all year round, a real panacea for lovers of strong flavours. The location, with its large terrace and panoramic view, makes every meal an unforgettable experience. The quality of the raw materials used by Trattoria Bellavista is undeniable. The game and porcini mushrooms, always fresh and cooked to perfection, are a real strong point. But not only that: even the simplest dishes are prepared with care and passion. The familiar and welcoming atmosphere, combined with the professionalism of the staff, always makes us feel at home. We always return with pleasure to Trattoria Bellavista! The large terrace, shaded by the centuries-old horse chestnut tree, offers a breathtaking view of Brianza. The cuisine is genuine and tasty, with a wide choice of dishes, among which game and porcini mushrooms stand out. The portions are generous and the quality-price ratio is excellent. If you are in the area, you can't miss this experience!
Fabio Verdiglione (DadCook)
.
04 Agosto 2024
10,0
Under the cool summer branches it is a lust. Good quality dishes at reasonable prices especially for lunch during the week.
Carlo Gaeta
.
10 Luglio 2024
8,0
The name says it all. Beautiful terrace on the lower Brianza area. Lunch under a century-old hotel that kept us cool. Good food and service. Also good for those who have a dog.
Carlo Sartori
.
01 Luglio 2024
10,0
Expectations were a little higher than what arrived, waiting times were too long and even if the staff were really kind, unfortunately it is not pleasant to have to request things several times. Dishes arrived late, a bit like this... fast and poorly looked after despite the prices not being exactly cheap. The meat wasn't that great because the fillet was a little tough and not very tasty. Good desserts. The bill is a little steep even if the view pays off a lot and makes everything even more harmonious and pleasant.
Marco Riva (iRIVAS)
.
29 Giugno 2024
6,0
Eeeeehhhh...qui tanta roba buuuuonaaaaa!!!!!
giusi ciurleo
.
20 Giugno 2024
10,0
Beautiful panoramic terrace, courteous staff, good product quality.
Beatrice Meucci
.
09 Giugno 2024
10,0
Handy place with varied menu, try the rabbit. Friendly and young staff
Max Trono (Grease Monkey)
.
17 Maggio 2024
8,0
A pleasure to return. Traditional foods and attentive staff recommended.
Giampietro Isella
.
07 Maggio 2024
8,0
Abitiamo da tre mesi in zona, e propenso di scoprire i locali della zona, questa volta ho prenotato x Pasquetta. Giunti sul posto, ti trovi innanzi una vista nella vallata, da Rovagnate alla Valletta ecc. all’interno una bella cascina di un tempo, ben ristrutturata con volte a vista di mattoni, esternamente un gran terrazzo, d’estate deve essere una meraviglia mangiare sotto l' Ippocastano gigante, cui rami coprono tutta l'area. La prima cameriera che troviamo, Luisa, professionale, gentile, sorridente (questa è una carta vincente x il locale e x chi sa apprezzare. Ci assegna il tavolo, ci spiega alcuni piati che mi avevano incuriosito:” gli scrigni in Burrata” la farinata di Cavolo nero, mia moglie ha preso l’antipasto caldo e che dire del coniglio e della mia cotoletta, non so resistergli ogni volta che la trovo in carta. Tutte le portate ben impiantate, una delizia di qualità, dalla cucina uscivano buoni profumi di pietanze. Ordino un Bonarda, che non siamo riusciti a berlo tutto ed ho chiesto se potevo portarmelo via, la cameriera Luisa, di una infinita cortesia mi ha concesso. Torneremo sicuramente ed organizzerò con amici questa estate
Angelo C
.
03 Aprile 2024
8,0