Baraonda In Porto viro

7,4

Basado en 145 opiniones encontradas en 2 webs


tend

18
Di 63
in Porto viro
3
Di 6
di cucina Pesce in Porto viro

I clienti commentano i loro piatti di...

pesce antipasti dolci fritto anguilla vongole caffe risotto

Gestione recensioni

Recensioni Nota
TripAdvisor 204 8.8
Recensioni Nota
Google 5 6.8
Accolti da camerieri molto cordiali e coccolati da una cucina molto curata con prodotti freschi e del luogo.Prezzi adeguati ,direi tutto perfetto!
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01 Marzo 2025
10,0
Ristorantino di pesce curato con un menù locale delizioso. Lo frequento da anni ed è veramente una certezza. Le materie prime sono di ottima qualità e freschissime! Il servizio è gentile e attento. I prezzi sono in linea con l'ottima materia prima. Consiglio di prendere i fuori menù perchè sono delle chicchette. Bella anche la carta dei vini.
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27 Febbraio 2025
10,0

Ristoranti simili a Rovigo

7,2
836
Recensioni

Rifugio Barricata

05/05/2025: Excellent restaurant in a family environment, in the kitchen is the owner Oriano who is fantastic at the grill helped by his great son-in-law Tiziano. Jenny the daughter will pamper you in the lounge.
05/05/2025: Highly recommended stop for those on motorbikes in the Po Delta area! Rifugio La Barricata is perfect for a relaxing stop after kilometers of banks, canals and wild nature. The atmosphere is simple and welcoming, with plenty of space to park motorbikes safely. Excellent dishes, perfect cooking, genuine flavors, generous portions as hungry travelers like. The fish is fresh and you can taste it. Friendly and helpful staff, fair prices.
7,6
368
Recensioni

Al Pizzon

17/05/2025: Do you want to experience an extraordinary and historic lunch or dinner? With a time machine do you want to experience the emotions of being served like a prince or princess with a butler and a cook from the last century? In Mulino al Pizzon I had an unforgettable experience. I was greeted upon arrival by the owner who had me park in the spaces reserved for customers who have booked. In the restaurant room I found the welcome of the waiters. With promptness and kindness they illustrated the specialties of the cuisine with organic products of the area. I tasted the typical wine of the surrounding countryside, the wholemeal bread made with ancient grains, among these the rare wheat S.Pastore 14. An appetizer of corn polenta 🌽 two-tone with a cheese fondue. Lasagna with vegetables and organic meat, delicacies just to try. As a second course I tasted a braised Sorana with red wine Teroldogo Rotaliano. The side dishes were the maximum of variety and pleasantness of the lunch. The homemade desserts enhanced the sweetness of the table and the mastery of the cook. The visit to the machinery of the ancient water mill 💧 and its history involved us in an experience where mind, heart and body found the joy of hospitality and culture of times gone by, which has become very rare today. Try it and believe it!
31/03/2025: Non abbiamo semplicemente cenato in questo posto ma abbiamo fatto esperienza delle ricette della tradizione, abbiamo visto un luogo che conserva saperi e sapori antichi, con delle persone che conoscono l'arte dell'accogliere con calore e familiarità, come se fossimo ospiti e non semplici clienti. Purtroppo non abbiamo potuto visitare bene il mulino (era tardi e c'era brutto tempo) ma oltre alle vecchie foto e agli oggetti in mostra il gestore ce ne ha raccontato un po' la storia. Il menù non è presentato nel modo tradizionale, la cuoca ha detto quali erano le sue proposte per la cena, basate su prodotti della zona e su piatti di carne, noi abbiamo scelto di assaggiare di tutto, poi alla fine sono arrivati due tipi di dolci e un'ottima tisana. Il prezzo è nella norma. E' stata una serata piacevolissima sotto tutti i punti di vista.

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