Good dishes. A ricotta cake that I eat every time I have the chance to go. Nice, polite staff
Quite pleasant environment
SANDRA CASADIO
.
12 Settembre 2024
8,0
We had an incredible dining experience here. The food is absolutely delectable, and it’s easily one of the best restaurants in the area. They’re exceptionally accommodating to dietary restrictions, offering a wide variety of gluten-free options. I highly recommend this place.
Ben Pro
.
11 Settembre 2024
10,0
We had dinner in this very nice and welcoming restaurant.
Friendly and helpful staff.
We took a mixed platter of cold cuts and cheeses and two first courses, fusilli with venison and the spectacular cranberry risotto with blackberries and blue cheese.
Will come back to try other specialties.
Chiara Volpin
.
09 Settembre 2024
10,0
Delicious dishes and wines. Definitely the best of the 3 restaurants we tried in the area.
Wim van Halderen
.
07 Settembre 2024
10,0
A corner of paradise, they have 2 evening shifts, I recommend booking, kind and friendly staff, competent and smiling. We are greeted with a delicious welcome entree, fresh bread served in a closed box.
Blueberry risotto guys... never eaten something so good😋😋😋exceptional! We had a great time.
Excellent quality-price ratio
Cinzia Di Stefano
.
03 Settembre 2024
10,0
Everything fantastic, friendly staff, excellent food, very beautiful location.
Alberto Bordoni
.
02 Settembre 2024
10,0
We ate very well, friendly staff, fair prices.
Valeria Monachese
.
01 Settembre 2024
10,0
Top discovery!
The location is very beautiful, typical and the staff is welcoming and friendly.
The prices are very good for the delights they offer you. We took a slice of cheese, one better than the other with a fantastic mustard, I think there is also lemon inside. The blueberry risotto, typical melted cheese and space-age alpine herbs. Ditto the crescents with sausage and I don't remember what my boyfriend got. Very good dessert, semifreddo with gianduia hazelnuts and red fruits. Advised . I travel often but if I were to take a holiday or a fixed stop in the future I would always go to Tobia.
Laura Zanga
.
31 Agosto 2024
10,0
Abbiamo pranzato in questo bellissimo locale lungo il percorso che da Canazei porta a località Penìa.
Gli interni sono quelli tipici (bellissimi!) di una baita di montagna.
Menù davvero tipico della vallata, qualità davvero ottima.
Abbiamo preso un tris di canederli e dei ravioli ai porcini davvero squisiti, ed infine un dolce tra i molti fatti in casa disponibili.
Staff cordiale e disponibile, prezzi nella media della vallata, una bella sorpresa, consigliato!
Ste_rs86
.
25 Agosto 2024
8,0
Abbiamo mangiato per tre sere in questo posto sul fiume Avisio, sempre all’aperto perché dentro era costantemente tutto occupato, ma quando il tempo lo consente è, direi, anche più piacevole star fuori, data la piacevolezza dell’allestimento esterno, con tavoli di legno, coperti da ombrelloni, tanti fiori intorno al locale e il rumore discreto dell’acqua poco lontno. I piatti sono stati tutti eccellenti, e così le piccole entrées servite sempre con accompagnamento di diversi tipo di pane e una ciotolina di burro spumoso, variamente aromatizzato. Consiglio sicuramente, se piace la combinazione, l’antipasto di uovo poché con spuma di patate e cipollotto e spolverato al tartufo, una delle cose più buone che abbia mangiato, e buonissimi il risotto ai mirtilli e i canederli, nonché lo strudel con gelato alla cannella. Ovviamente i costi non sono proprio bassi, ma davvero ne vale la pena. Valore aggiunto, tutto il personale è stato sempre estremamente gentile e sorridente, cosa non sempre scontata. Bravissimi.
PinkMonkey
.
21 Agosto 2024
10,0